28 / 03 / 2024

özyurtlar a.ş city center resimleri

özyurtlar a.ş city center resimleri

City Center fiyat listesi kapsamında projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 35 dolardan başlayarak, 2 bin 585 dolar dolara kadar yükseliş gösteriyor...

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüm hızlandı!

Mesa'dan Özyurtlar'a ve Mars Investment'a kadar birçok şirket satış ofislerindeki işlemleri online kanallara taşıdı.

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Özyurtlar 1 Coastal City'de yüzde 20 peşinatla!

1 Coastal City Projesi, İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar'da hayata geçiriliyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor..

Özyurtlar'a Real Estate Stars Türkiye'den 3 ödül!

Özyurtlar Şirketler Grubu, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderler 2016 Zirvesi’nden üç ödüle birden layık görüldü.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devrinde son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Ukra City'nin satış ofisine kendi tabelasını asan Özyurtlar projeyle ilgili flaş bir açıklama da yaptı.

Ukra City'nin devrinde son durum ne?

Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukracity mağdurlarından yeni eylem!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken sessiz kalmayı seçen Ukra mağdurları sessizliklerini bozarak bugün Esenyurt Belediyesi önünde toplanma kararı aldı, mağdurlar Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşmek istiyor...

Ankara Doğa City satış ofisi!

İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City satış ofisi telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

Doğa City Ankara satış fiyatları!

Daire alanlarının 134 metrekareden başladığı proje şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Doğa City Ankara satış fiyatları 279 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Doğa City ulaşım!

Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projede daire tipler 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City ulaşım bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor. Doğa City Natura Gayrimenkul satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

özyurtlar a.ş city center resimleri Haberi

özyurtlar a.ş city center resimleri

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan City Center projesi Özyurtlar A.Ş ve Başak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. City Center fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


City Center teslim tarihi kapsamında konutlar Şubat 2015'de sahiplerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği City Center Konutları lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. 


City Center Esenyurt Konutlarının içerisinde AVM, konut, ofis, emniyet binası, hükümet konağı ve belediye binası gibi imkanlar mevcut. City Center fiyat listesi kapsamında konutlar metrekare birim fiyatına göre satışa sunuluyor. 


Esenyurt City Center Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Esenyurt City Center satış ofisi ile 0212 450 25 61 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


City Center fiyat listesi bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 1.750 dolar....