24 / 04 / 2024

Doğa City fiyatları!

Doğa City fiyatları!

Firma: Natura Gayrimenkul

Proje: Doğa City

Ankara İl'inde yükselen proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek. Projek Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Doğa City fiyatları minimum 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana geliyor. 


Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekilen projede ödeme seçenekleri kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Toplam 1.500 adet daire ve bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.


Ulaşım bilgisine göre proje  Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlangıç gösterdiği projede inşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. Proje Ankara İl'inde yükseliyor.


Açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan projede daire seçenekleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek.


Doğa City fiyatları kapsamında daireler minimum 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön