20 / 04 / 2024

City Center fiyat listesi!

City Center fiyat listesi!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

City Center fiyat listesi kapsamında projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 35 dolardan başlayarak, 2 bin 585 dolar dolara kadar yükseliş gösteriyor...



Yüzde 1 KDV avantajı sunulan  City Center  projesi Özyurtlar A.Ş ve Başak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. City Center fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


City Center teslim tarihi kapsamında konutlar Şubat 2015'de sahiplerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği City Center Konutları lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. 


City Center Esenyurt Konutlarının içerisinde AVM, konut, ofis, emniyet binası, hükümet konağı ve belediye binası gibi imkanlar mevcut. City Center fiyat listesi kapsamında konutlar metrekare birim fiyatına göre satışa sunuluyor. 


Esenyurt City Center Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Esenyurt City Center satış ofisi ile 0212 450 25 61 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


City Center fiyat listesi bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 1.750 dolar. Ofislerin metrekare birim fiyatı ise 2 bin 35 dolar ile 2 bin 585 dolar arasında değişiyor. 


City Center nerede?

City Center Esenyurt Residence adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön