29 / 03 / 2024

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt için ön talep toplanıyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor...

Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi geliyor!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul, Esenyurt'ta 1.608 adet konut ve 125 dükkandan oluşan projesi için ön talep topluyor...

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Luckykey Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luckykey Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Baha Kara tarafından kuruldu.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Investment Bureau Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Investment Bureau Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Mohammed Bahaıyat tarafından kuruldu.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...

Kovid-19 gayrimenkul alım gücünü etkiledi mi?

Gayrimenkul sektöründe alt gelir grubunun alım gücü yüzde 90 geriledi. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Izg Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Izg Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Baha Tolga Demirci tarafından kuruldu.

Bahaş Holding kentsel dönüşüm atağı başlattı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesi ile sektörün gelişimine yönelik öncü adımlar atmaya devam eden Bahaş Holding, kentsel dönüşüm atağı başlattı.

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Haberi

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul


Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul'ün Esenyurt projesi için ön talepler toplanıyor. Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt projesi 73 bin 690 metrekare alanda yükseliyor.


Esenyurt Çınar Mahallesi'nde yer alan Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt projesi 4-20 kat arasında 10 blok olarak planlandı. Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt projesinde blokların taban alanı 37 bin metrekare.


1.608 daire ve 125 dükkandan oluşan Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt projesi, 2017'nin ilk yarısında başlıyor. Proje 2019 sonunda tamamlanacak.


Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt projesinde  246 adet 1+0 daire, 629 adet 1+1 daire, 488 adet 2+1 daire, 210 adet 3+1 daire, 35 adet 4+1 daire yer alıyor.


İnşaat alanı 230 bin metrekare olan Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, cafe, restoran, kapalı otopark gibi ortak alanlar olacak.




Tel: 0850 460...