18 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat 2015 partisi

Özyurtlar İnşaat 2015 partisi

Aynı anda altı şantiyede iş yapan ve 2015’i yüzde 15 büyümeyle kapatan Özyurtlar İnşaat’ın çalışanları yıla ünlü sanatçı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla veda etti. Geceye Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat, Serkan Kaya ile 2015'e veda etti!

Aynı anda altı şantiyede iş yapan ve 2015’i yüzde 15 büyümeyle kapatan Özyurtlar İnşaat’ın çalışanları yıla ünlü sanatçı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla veda etti. Geceye Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat 2015 partisi Haberi

Özyurtlar İnşaat 2015 partisi

Özyurtlar İnşaat’ın geleneksel yıl sonu balosu 25 Aralık Cuma akşamı Büyükçekmece Eser Otel’de gerçekleşti. Özyurtlar İnşaat çalışanları ve ailelerinin katıldığı gecede arabesk müziğin ünlü sesi Serkan Kaya da sahne aldı. Serkan Kaya’nın bir birinden güzel şarkılarıyla yılın yorgunluğunu atan çalışanlar 2016 için de moral depoladı. Geceye, Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt ve Özyurtlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt da katıldı.


Yüzde 15 büyüdü

Siyasette ve ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen bu yıl NCadde Agora, Nlive Bahçeşehir ve Nlogo İstanbul 2. Etap’ı satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat, Ncadde Business’ı da teslim etti. Yine bu yıl Nşehir 2. Etap ve N5 Suites projelerinin yapımını hızla sürdüren kuruluş, aynı anda altı şantiyede iş yaparak yüzde 15 büyüme gösterdi. Özyurtlar İnşaat 2016’da da...