25 / 04 / 2024

özyurtlar inşaat 2015 projeleri

özyurtlar inşaat 2015 projeleri

Özyurtlar İnşaat bu gün kadar hayata geçirdiği projelerinde 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Şimdi de N City, N Merkez, N Town ve N Şehir projelerinde 2 bin kişiye evlerini teslim ediyor.

Özyurtlar Esenyurt'u marka haline getirdi!

Esenyurt, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olması nedeniyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi halini aldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, imza attığı kaliteli, modern ve kalıcı hizmet projeleriyle ilçenin çehresini değiştirmey

Özyurtlar İnşaat 10 bin konutla hedefi yakaladı!

Esenyurt'ta yaşanan imar değişikliğiyle projelerini revize eden Özyurtlar inşaat, yeni projelerle de büyürken, 2015 Şubat ayında ilgi gören projesi Nlogo istanbul'un ikinci etabını satışa sunacak.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Özyurtlar İnşaat, Serkan Kaya ile 2015'e veda etti!

Aynı anda altı şantiyede iş yapan ve 2015’i yüzde 15 büyümeyle kapatan Özyurtlar İnşaat’ın çalışanları yıla ünlü sanatçı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla veda etti. Geceye Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Özyurtlar İnşaat Nlogo projesine yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Nlogo projesinde taksitleri 2017'ye erteleme kampanyasına yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat Nlogo'da teslimler 1 yıl sonra!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

özyurtlar inşaat 2015 projeleri Haberi

özyurtlar inşaat 2015 projeleri

Özyurtlar İnşaat'ın "Bugün Al, Yarın Taşın" kampanyası devam ediyor. Özyurtlar bu güne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı. 36 ay 0 faizli kampanyaları süren Özyurtlar 2 bin kişiye daha evlerini teslim ediyor.


N logo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat şimdi de N City, N Merkez, N Town ve N Şehir projelerini teslim etmeye hazırlanıyor.


N City

N City Esenyurt projesi 528 adet konut ve 5 ticari birimden meydana geliyor. Proje 15 katlı 4 blok halinde yükseliyor.


N Merkez

Esenyurt N Merkez 579 adet konut olarak hayata geçiyor. Proje 6 blok halinde 32 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


N Town

3 blok halinde konumlanan Esenyurt N Town Konutları'ndaki daireler 62 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor.


N Şehir

13 katlı 8 blok halinde...