19 / 04 / 2024

p group ilaçlama

p group ilaçlama

Piripak ismiyle 1980'li yıllarda temizlik sektörüne giriş yapan firma 1990'lı yıllarda gelen talepler doğrultusunda hizmet alanını genişleterek P GROUP adı altında hizmet zincirine bina ve tesis yönetimini ekledi...

Tıp doktorundan deprem profesörlerine ağır suçlama!

Deprem açıklamaları yurt genelinde süren sarsıntılar nedeniyle gündemde yer almaya devam ediyor. Peş peşe gelen yorumlar kimi zaman tepkilere neden olurken kimi zaman bu tepkiler suçlamalara dönüşüyor. İşte bu suçlamalardan biri de tıp doktorundan geldi....

Beko Powerclean Pro SD 8161 Kablosuz Şarjlı Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Powerclean Pro Kablosuz Şarjlı Süpürge; emiş gücü, zemin algılama teknolojisi, akıllı ekranı, uzun çalışma süresi, geniş toz kapasitesi ile temizlikte fark yaratıyor. Peki, Beko SD 8161 dikey süpürge, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Lama Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lama Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’da Lama Ali Albalkhı ve Malak Omar Altawel ortaklığında kuruldu!

Ayçiçekte içleri biraz olsun rahatlatan haber

Tekirdağ'daki ayçiçek tarlalarına tırtıl dadanması, yağ fiyatlarını yeniden artıracağı gerekçesiyle bir hayli endişelendirdi. Tekirdağ'da ayçiçeği tarlalarında "çayır tırtılına" karşı dron ile ilaçlama yapılıyor. İlaçlamaların etki verdiği öğrenildi.

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Çağlar Pınarlı ve Emel Selin Doğan ortaklığında kuruldu.

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi kuruldu!

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi Şişli'de Pıotr Tadeusz tarafıdan kuruldu.

Eyp Group İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyp Group İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'dee 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Yıldırım tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

p group ilaçlama Haberi

p group ilaçlama

Temizlik sektörüne 1980'li yıllarda adım atan P Group, 30 yıllık tecrübesiyle yaklaşık 4000'i aşkın personeli ile bina ve tesis yönetimi kapsamında özel güvenlik, gözetim, peyzaj, ilaçlama alanlarında hizmet veriliyor.


Kamu binaları, hastaneler, sağlık kuruluşları, eğitim kuruluşları, iş merkezleri, siteler, oteller, eğlence ve alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, gibi bir çok kamu ve özel sektör kuruluşuna, temizlik, güvenlik ve bina yönetimi konularında hizmet sunuluyor. 


P Group'un referansları arasında;  İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı, Kartal Anadolu Adalet Sarayı, Haseki Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi, Osmanlı Arşivleri gibi kamu kurumları ve Mercedes Benz Türk Kamyon/Otobüs Fabrikaları, Siemens Kartal ve Gebze Fabrikaları, Ford Otosan İnönü Kamyon Fabrikası gibi önemli ve prestijli özel sektör işletmeleri yer...