27 / 04 / 2024

pahalı mobilyalar

pahalı mobilyalar

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Kapalıçarşı kira bedeliyle İstanbul'un en pahalı noktası oldu!

Dünyanın en eski ve en büyük kapalı çarşısı 'Kapalıçarşı', metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un en pahalı noktası oldu.

MOSDER Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na rekor başvuru!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

Buca Belediyesi kent mobilyaları üretiyor!

Buca Belediyesi, bünyesinde bulunan tesisleri yenilemenin yanı sıra bu tesislerden elde edilen ahşap molozları Buca Belediyesi Fen İşleri Marangozhanesi’nde işleyerek kent mobilyaları üretiyor. Ahşap molozlar usta ellerde işlenerek Bucalıların kullanımına

2005 yılında İstanbul'un en pahalı 10 plazası!

2005 yılında emlak uzmanları İstanbul'un en pahalı 10 plazasını Milliyet için değerlendirmiş. Kiralanabilir alanı baz alınarak yapılan çalışmada bu 10 plazanın toplam değerinin 1 milyar 29 milyon dolar olduğu saptanmış.

Sandalyeci'den bahçe ve balkon stiline uygun mobilyalar!

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

İşte 25 ülkenin en pahalı konutları!

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor. İşte 25 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

Ofis Tekin Exclusive ofis mobilyalarındaki tercih oldu!

Geleneksel mobilyaların dışına çıkan patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih ederken, seçici ve zor beğenen patronlara hitap eden Ofis Tekin Exclusive başarılı bir sezona imza attı.

En pahalı şehir liginde İstanbul hızlı yükseldi!

Dünyanın en pahalı şehirlerini belirleyen araştırmaya göre, İstanbul geçen yılki 135’inci sıradan 99’unculuğa yükseldi. Dünyanın en pahalı şehri, 3. kez Angola’nın başkenti Luanda olarak belirlendi.

1999 yılında Bağdat Caddesi, dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş!

1999 yılında İngiliz gayrimenkul danışmanları Healey&Baker'in yaptığı araştırmaya göre, Bağdat Caddesi dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş. Madison Aveneu'da metrekare kiralar ortalama 6 bin 459 dolarken, Bağdat'ta ise 900 dolarmış.

1998 yılında İstanbul'un pahalı alanları; Gümüşsuyu ve İstiklal Caddesi!

1998 yılında İstanbul Defterdarlığı'nın hazırladığı ''Arsa ve Arazi Metrekare Birim Fiyatları'' değerlendirmesine göre İstanbul'un en pahalı alanları 600 milyon lirayla Taksim ve İstiklal Caddesi olarak belirlenmiş.

İşte dünyanın en pahalı 10 evi!

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor.İşte 10 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

Genç patronlar için renkli mobilyalar!

Genç patronların önceliğinin kendi tarzlarına uygun ofis kurmak olduğu belirtilirken, ofislerdeki mat ve kasvetli mobilyalar yerine pastel, spor çizgileri olan özel tasarım mobilyaları tercih ettikleri bildirildi

pahalı mobilyalar Haberi

pahalı mobilyalar

Türkiye’de insanlar başını sokacak bir ev almak için yıllarca çalışırken, lüks mobilya markası Asortie Mobilya daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.


2+1 Daire Fiyatına Lüks Klasik Mobilyalar


Konu ile ilgili bilgi aldığımız Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT, tasarladıkları mobilya fiyatlarının çok değişken olduğunu, aslında fiyatı tamamen müşterinin belirlediğini söyledi. Müşteri beklentilerine göre 7 bin TL ye de kanepe üretebildikleri gibi 70 bin TL ye de kanepe üretebildiklerini söyleyen Murat ERAT, ürününün fiyatının özelliklerine göre değişebileceğini anlattı.


Kalite, emek ve sanatı birleştirerek evlere özel mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, müşterilerine ev fiyatına da mobilyalar sunuyor. Evin değerine bağlı olarak mobilyaların da fiyatının...