18 / 04 / 2024

Pakpen kalite ödülü

Pakpen kalite ödülü

‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER’den ikinci kez ‘Kalite Onay Sertifikası’ nı aldı. Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Akfen Holding'e Kurumsal Dönüşüm Ödülü!

Akfen Holding, 2017 SAP Kalite Ödülleri’nde ‘Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation’ kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu..

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Kalme Kurumsal, Uluslararası Kalite Ödülü aldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., BID (Business Initiative Directions) tarafından 2016 yılında düzenlenen kalite ödüllerinde altın kategoride Uluslararası Kalite Ödülü ‘ne(International Quality Award) layık görüldü.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

Söke Belediyesi, Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü kazandı!

Söke Belediyesi 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesinde Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( İMSAD ) tarafından düzenlenen Tasarımda Kalite ödül töreni gerçekleştirildi.

Pakpen geri dönüştürülebilir plastikten kapı üretiyor!

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Yaptığımız yeni yatırımla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladık. Bu sayede Türkiye’de ilk defa, geri dönüştürülebilir plastikten kapı ürettik” dedi.

Güzel İzmir Oteli BID uluslararası kalite ödülü aldı!

GÜZEL İzmir Oteli, dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, ( iş inisiyatifi yönelimleri ) uluslararası kalite ödülü kazandı.

TAV İnşaat'ın Hamad Havalimanı Yolcu Terminali projesi ödül aldı!

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçektleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi.

TAV İnşaat Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü aldı!

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi.

Pakpen kalite ödülü Haberi

Pakpen kalite ödülü


‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER’den ikinci kez ‘Kalite Onay Sertifikası’nı aldı. Pakboard markası ile üretimi gerçekleştirilen EPS ürünü, ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ kapsamında Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü.


Pakpen, kalitesini sektör otoritelerinden aldığı sertifikalarla taçlandırmaya devam ediyor. İZODER önderliğinde başlatılan ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ sonucunda geçtiğimiz yıl Pakboard XPS yalıtım levhası ürününe ‘Kalite Onay Sertifikası’ alan Pakpen, aynı marka çatısında üretim yaptığı EPS için de kalitesini onaylattı.


Fabrikalarında en genç teknolojiyi kullanan Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ‘Kurulduğumuz günden beri tüm markalarımızın üretim prosesinde ‘kalite’ birincil önceliğimiz oldu. Bunun için gerek alt yapı sistemlerimizi yeniledik, gerekse TÜRKAK belgeli laboratuvarlarımızda geliştirdiğimiz ürünlerle sektörün öncüsü olmayı hedefledik. Bugün İZODER gibi...