18 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe izolasyon

Paladyum Beytepe izolasyon

Ankara’nın ilk çevreci konut projesi Paladyum Beytepe’de, bu uyarılar dikkate alınarak, odalar arasındaki ses izolasyonu 2 katına çıkarılıp, daha sakin ve stressiz konutlara imza atıldı.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Aden Beytepe satışta!

Uslu İnşaat tarafından mutlu bir yaşam sloganıyla hayata geçirilen Aden Beytepe konutları huzur, konfor ve prestiji bir arada sunuyor.

Ankara Beyhills Beytepe'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor!

Toplam 36 daireden oluşan proje Ankara İl' i Çankaya İlçe 'sinde inşa ediliyor. Ankara Beyhills Beytepe 'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL 'den başlıyor.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Ankara Allora Beytepe “evin içinde ev” kurgusuyla ilgi çekiyor!

Ankara'da yükselen Allora Beytepe projesinde evlerin içinde bir tane de stüdyo daire bulunuyor. Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alıp, mezun olduktan sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan gençler, alıştıkları özgürlüğün kısıtlandığını düşünür.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

Ankara Beytepe'ye asfalt geldi!

Beytepe köylülerinin, 3 yıldır asfalt atılmadığı için barikatla kapatıp eylem yaptıkları yol, Ankara Hürriyet’in manşetinin ardından Büyükşehir ekiplerince asfaltlandı.

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Çankaya Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi 28780, 28782, 28783, 28784, 28787/1 nolu adalara ilişkin 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 17 Ekim'de askıdan inecek...

Çankaya Beytepe imar plan notu değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesinde bulunan 29350 ada 1 parsel ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına bir adet plan notu ilave edilmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki arazi için TOKİ'yle anlaştı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 350 dönüm arazi için TOKİ'yle anlaştı. İmar geçmesi durumunda arazinin değeri 2-3 milyar TL'yi bulacak. Üniversite borç yükünden kurtulacak

Çankaya Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya ilçesine bağlı Beytepe 29297 ada 1 nolu parsele ilişkin 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Paladyum Beytepe izolasyon Haberi

Paladyum Beytepe izolasyon


Bilim insanları, günlük hayatın gürültüsünden uzaklaşarak stressiz bir yaşam sürmek isteyenlerin, oturacakları evlerde ses yalıtımına dikkat etmesi gerektiğini bildirdi. Ankara’nın ilk çevreci konut projesi Paladyum Beytepe’de, bu uyarılar dikkate alınarak, odalar arasındaki ses izolasyonu 2 katına çıkarılıp, daha sakin ve stressiz konutlara imza atıldı.


Modern hayatın insan yaşamını kolaylaştırıcı getirilerinin yanında, gürültü, stres ve çeşitli rahatsızlıkları tetikleyen dış uyarıcılara maruz kalınması gibi birçok götürüsünün olduğunu vurgulayan Uzaltaş AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, şehir hayatının bu handikaplarına konutlarında kullandıkları yüksek ses izolasyonu ile engel olduklarını kaydetti.


Konutlarında kullandıkları izolasyon sayesinde 56-60 desibele kadar sesi engellediklerini belirten Pala, şunları söyledi:


“Gün boyunca şehrin her yerinde gürültünün çeşitli etkilerine maruz kalan modern yaşam insanı, evine gittiğinde gürültünün hissedilmediği, daha huzurlu bir ortam arıyor. Biz...