27 / 04 / 2024

palandöken kentsel dönüşüm kararları

palandöken kentsel dönüşüm kararları

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

TESK'ten kentsel dönüşüm önerisi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm planlarının tüm sektörler, vatandaşlar ve esnaf için olumlu etki yarattığını söyledi. Palandöken, "Kentsel dönüşümde esnaf da düşünülmeli" dedi.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Kağıthane'de çöken bina hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "26 binamızı can güvenliği sebebiyle boşalttık. Çalışmalar sonrasında burada kentsel dönüşüm başlatacağız'' dedi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

İstanbul Kartal’da çöken binanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı kentsel dönüşüm süreci hız kazanacak.

İzmir'de yatay kentsel dönüşüm planlanmalı!

Kurulduğu 1986 yılından bu yana 10 binden fazla konut üreten, kamuda birçok başarılı uygulama gerçekleştiren Palandöken Hakbir İnşaat, İzmir'in kentsel dönüşümü adına çalışıyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm yine gündemde!

Palandöken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, İzmir'in deprem gerçeğinin bilincinde hareket ederek, kentsel dönüşüm konusunda hız kazanılması gerektiğini söyledi.

Balıkesir'de Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman yapılacak?

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin aracı olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak

Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de Balıkesir'de yapılacak!

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Trabzon'da kentsel dönüşüm yıkılan ev çay ocağı oldu!

Trabzon'da kentsel dönüşümün projesi nedeniyle yan duvarı yıkılan ve içi gözüken evde aldırış etmeden çalışan çaycı ilginç görüntüler oluşturdu.

Kentsel dönüşümde esnaf unutulmamalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm projelerinde esnafın unutulduğunu savundu. Palandöken, 35 ilde kentsel dönüşüm uygulandığını dile getirdi.

Erzurum Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm'de ilk etabın temeli atıldı!

Palandöken İlçesi Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 17 bloktan oluşan 579 adet Konut İnşaat’ının temel atma töreni İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılımıyla yapıldı.

Erzurum Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Erzurum Palandöken Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 579 adet Konut İnşaat’ının temel atma töreni yapıldı.

palandöken kentsel dönüşüm kararları Haberi

palandöken kentsel dönüşüm kararları

Erzurum Palandöken'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü 31400 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı.

Erzurum Palandöken'de Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar için