29 / 03 / 2024

palms residence bomonti adres

palms residence bomonti adres

Öğer İnşaat Palms Residence projesi 338 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Şişli ilçesinde yükselen Bomonti Palms Residence projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları!

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları 235 bin dolardan başlıyor. Yenigün İnşaat'ın projesi Bomonti The House Residence'ta teslimler bu yıl temmuz ayında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Residence fiyatlar!

The House Residence Bomonti'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. İşte The House Residence fiyatlar...

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

The House Residence Bomonti satılık!

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. The House Residence Bomonti satılık daire fiyatları 230 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Queen Rezidans Bomonti fiyatlar!

Sinpaş Queen Rezidans Bomonti fiyatlar 894 bin 755 TL'den başlıyor. Şişli Bomonti'de yer alan Queen Central Park Residence projesinde teslimler Mayıs 2018 tarihinde yapılıyor...

palms residence bomonti adres Haberi

palms residence bomonti adres


2 blok halinde yükselen Palms Residence projesinde bloklar 5 katlı olarak tasarlandı. Palms Residence projesi Öğer İnşaat tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesinde hayata geçiriliyor.


Öğer İnşaat Palms Residence projesi 320 adet farklı tipte konuttan meydana geliyor. Öğer İnşaat Palms Residence projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.


Öğer İnşaat Palms Residence projesi 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Öğer İnşaat Palms Residence projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Öğer İnşaat Palms Residence projesinde daireler 45 metrekare ile 164 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Öğer İnşaat Palms Residence projesinde ödemeler yüzde 25 peşinatla banka kredili olarak yapılıyor.



Öğer İnşaat Palms Residence fiyat listesi!


45...