20 / 04 / 2024

Pamukkale Üniversitesi satılık gayrimenkul

Pamukkale Üniversitesi satılık gayrimenkul

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 595 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Pamukkale Üniversitesi'nden 100 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi Saraylar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 99 milyon 997 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı. 

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Konut piyasasında büyük şok! Satılık ev fiyatları bir senede yüzde 196,8 arttı!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle düzenlenen "sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü" 2022 Ekim ayı raporunu yayınladı. İşte detaylar...

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” 2022 Ocak ayı raporu yayınlandı. Rapora göre, konut fiyatları 3 büyük ilde yükselişini sürdürüyor.

Kartal Teras Kule satılık daire!

Kartal Teras Kule satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Gedik Üniversitesi'nin karşısında inşa edilecek projede ön talep süreci devam ediyor.

Teras Kule Kartal Evleri satılık!

Teras Kule Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Yakın zamanda satışa çıkacak proje konum olarak Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak.

Şifa Üniversitesi'nden Mavişehir'de satılık arsa!

İzmir'in imar planları tartışmalı bölgesi Mavisehir'de, Şifa Üniversitesi, sağlık tesisi imarlı 18 bin 375 metrekarelik arazisini, 35 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Golden Suite İzmir satılık!

Golden Suite İzmir projesi Katip Çelebi Üniversitesi'nin tam karşısında yükseliyor. Golden Suite İzmir satılık daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Pamukkale Üniversitesi satılık gayrimenkul Haberi

Pamukkale Üniversitesi satılık gayrimenkul

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 46 milyon 595 bin TL olarak belirlendi.


Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünden: Mülkiyeti Üniversitemize ait aşağıda adres bilgileri, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi, ihale saatinde, taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre şartname esasları dâhilinde aşağıda parsel numarası, adası, tapu alanı, imar durumu, metrekare rayiç bedeli, toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmaz satışı yapılacaktır.

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler; 
İhaleye katılacak olan isteklilerin aşağıdaki belgeleri sunmaları gerekmektedir; A) İSTEKLİ GERÇEK KİŞİ İSE: 
a) Türkiye'de Kanuni ikametgâhı olması, 
b) Tebligata esas adres beyan, 
c) Noter tasdikli imza beyannamesi, 
d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname...