26 / 04 / 2024

Pan Kingdom firması kimdir

Pan Kingdom firması kimdir

Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım imkânları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

Kocaeli'de 6 bin 687 müteahhitlik firması var!

KOTO'da düzenlenen sektör istişare toplantısında inşaat sektörüne dair konuşan vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentte toplam 6 bin 687 müteahhitlik firması olduğunu söyleyerek ''Kocaeli'de 59 bin 341 kişi sigortalı olarak istihdam ediliyor" dedi.

Emlak Konut bağımsız denetim firmasını seçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Emlak Konut bağımsız denetim firmasını seçti.

Çevre ve Şehircilik'ten 8 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 8 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik'ten 13 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 13 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik'ten 11 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 11 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çin'in Pan-Asya Demiryolu Ağı'nda inşaat Mayıs 2016'da başlayacak!

Çin ve Tayland arasında imzalanan anlaşma ile Bangkok'un merkez olacağı "Pan-Asya Demiryolu Ağı" projesinde ilk adım atıldı. Projede inşa aşamasının Mayıs 2016'da başlaması öngörülüyor.

ODE Yılın Yalıtım Firması ödülünü aldı!

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE, 10'uncu Global Yalıtım Konferansı'nda. Yılın Yalıtım Firması ödülünü kazandı. Aynca ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Yalıtımda Yılın İşadamı" seçildi.

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Çevre ve Şehircilik'ten üç yapı denetim firmasıyla ilgili duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından üç yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kuşak Yapı parke sektöründe büyüyor!

İnşaat sektöründe, yap-sat projelerin yanı sıra asma tavan, alçıpan malzemelerinin tedarik ve montajını da yapan Kuşak Yapı, bu yılın eylül ayında açtığı Galeri Parke firması ile parke sektöründe hızlı büyüme yakaladı.

Kuşak Yapı, 2016'da parkede 50 bin metrekarelik uygulama hedefliyor!

İnşaat sektöründe, yap-sat projelerin yanı sıra asma tavan, alçıpan malzemelerinin tedarik ve montajını da yapan Kuşak Yapı, bu yılın eylül ayında açtığı Galeri Parke firması ile parke sektöründe hızlı büyüme yakaladı.

Pan İthalat İhracat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pan İthalat İhracat İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Nazım Kocatürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 5 Kasım'da Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısının öncü firması oldu!

Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların altın günü gibi düzenlenen divaniye toplantılarında sıcak satış yaparak Körfez yatırımcısının öncü firması oldu. Beyttürk İnşaat, Yalova bölgesinden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Pan Kingdom firması kimdir Haberi

Pan Kingdom firması kimdir

Kırkıncıoğlu Grup Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu ve DETAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Karabacak ile birlikte Ankara'nın gelişen akslarından Eskişehir yolu ve Gölbaşı bölgelerini analiz eden Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırımlarını gayrimenkul sektöründe değerlendireceklerini bildirdi.



Al Harbi, gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladıktan sonra, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını dile getirdi. Şu an bir yerli ortağı bulunmayan Pan Kingdom'un, Ankara'ya yapacağı yatırımları, Kırkıncıoğlu Grup ve DETAŞ Grup öncülüğünde hayata geçireceği bildirildi. Süleyman bin Salim Al Harbi, Türkiye'de yatırım kararlarında etkili olan başlıca faktörleri "Türkiye'nin başarılı ekonomisi, nüfus büyüklüğü, genç nüfus oranı, nitelikli ve rekabetçi iş gücü, yeniliklere açık yatırım ortamı, jeopolitik konumu, Avrupa'nın enerji koridoru ve terminali oluşu, teşvik olanakları ve büyük iç pazarı" şeklinde sıraladı. Türkiye'nin önümüzdeki...