19 / 04 / 2024

Panasonic Ortadoğu ofisi

Panasonic Ortadoğu ofisi

KISA bir süre önce Türkiye'de Viko'yu satın alan Panasonic, Türkiye'de yatırımlara devam edecek. Panasonic Türkiye Genel Müdürü Ahmet Telatar, Türkiye'nin Panasonic için öncelikli ülkelerden olduğunu vurguladı...

Ortadoğu Resim İstanbul satış ofisi!

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Sancaktepe 'de inşa ediliyor. Ortadoğu Resim İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Resim İstanbul Ortadoğu fiyat!

Konum bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Resim İstanbul Ortadoğu fiyat listesi kapsamında 233 bin 200 TL'den başlıyor.

Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 233 bin 200 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık ev!

Lokasyon bilgisi kapsamında Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ortadoğu Resim İstanbul ev fiyatları!

Ulaşım bilisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ortadoğu Resim İstanbul ev fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 1.310 adet daireden meydana geliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında 227 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Resim İstanbul teslim tarihi!

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde yükselen projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ortadoğu Resim İstanbul teslim tarihi kapsamında 1. etabı bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Almanya ve Ortadoğu'dan gelen turist sayısı arttı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ülkeye gelen Rus turist oranında yüzde 20 azalma olduğunu, buna karşın Almanya ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısının arttığını söyledi.

Ortadoğu Resim İstanbul'da 2 bin 619 TL peşinatla 222 bin TL'ye!

İlk etap teslimlerinin Aralık 2015'te ikinci etap teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanan Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Ortadoğu Group imzası taşıyor.

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde ilk etap Aralık'ta teslim!

Fiyatların 222 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Ortadoğu Group imzasıyla yükselen projede yüzde 1 peşinat veriliyor.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Panasonic Ortadoğu ofisi Haberi

Panasonic Ortadoğu ofisi

KISA bir süre önce Türkiye'de Viko'yu satın alan Panasonic, Türkiye'de yatırımlara devam edecek. Panasonic Türkiye Genel Müdürü Ahmet Telatar, Türkiye'nin Panasonic için öncelikli ülkelerden olduğunu vurguladı. Telatar, "Viko'nun 460 milyon dolara satın alınması kararı, ülke ölçeğinde de önemli bir yatırıma işaret etmektedir. Bu yıl Panasonic'in endüstriyel ürünlerle ilgili operasyonlarını yürüten Dubai Ofisi de kapanarak Türkiye'ye taşındı. Dolayısıyla Ortadoğu'nun endüstriyel iş organizasyonu ve ürün portföyünü Türkiye'den yönetmeye başladık" diye konuştu. 


Beyaz eşya büyüyecek Türkiye'de özellikle otomotiv ve inşaat sektörüne yönelik kurumsal çözümler geliştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Telatar, "Bu sene segmenti farklılaştırarak daha çok 3D, LED ve akıllı TV'lere konsantre olduk. 


2014'te yüzde 5-10 arasında büyüme hedefimiz var" değerlendirmesini yaptı. Dünyada özellikle beyaz eşya sektöründe büyümeyi hedeflediklerini anlatan Telatar, kendi markalı ürünlerini geliştirdiklerini belirtti....