25 / 04 / 2024

panayır mahallesinin altyapısı yenilendi mi

panayır mahallesinin altyapısı yenilendi mi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Sakarya Serdivan'ın altyapısına 35 milyonluk dev yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Erzurum'un altyapısı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü, üç merkez ilçenin altyapısını yaptığı çalışmalarla güçlendiriyor.

Sakarya Erenler'in altyapısı sil baştan!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Erenler’in içmesuyu altyapısını baştan sona değiştirecek projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Gaziantep Oğuzeli'nin altyapısı yenileniyor!

Taşra ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Oğuzeli’nin altyapısını yeniliyor. GASKİ, altyapısı olmayan mahalleye yeni içme suyu ile kanalizasyon da yapıyor.

Ordu'daki yeni yerleşim yerlerinin altyapısı hazırlanıyor!

Uzun ömürlü yatırımları hayata geçirerek geleceğin inşasını köklü bir şekilde sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin altyapısını oluşturuyor.

Altınordu'nun altyapısı sil baştan!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin altyapısının yeniden inşa edileceği 101 kilometrelik altyapı yatırım projesinin çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Ayazören'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yapılan Ayazören Mahallesi’ndeki kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.

Manisa Tirkeş'in altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı’nın Tirkeş Mahallesi’nde hızla devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek muhtar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Samsun Ambarköy Açık Hava Müzesi turizme kazandırılacak!

Samsun'un Ladik ilçesinde vatandaşların hibe ettiği ambarlarla kurulan ve dünyada tek olduğu bildirilen "Ambarköy Açık Hava Müzesi" çalışmaların tamamlanmasıyla turizme kazandırılacak. Altyapısına 100 bin TL harcanan müzede tarihi eser, alet ve eşyalar sergileniyor.

panayır mahallesinin altyapısı yenilendi mi Haberi

panayır mahallesinin altyapısı yenilendi mi


Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.


KIRSAL ALANLARDA YATIRIMLAR


İSU Genel Müdürlüğü, şehir merkezlerinin yanı sıra kırsal kesimlerde yer alan yerleşim alanlarının da altyapı problemlerini çözmek için çalışmalarını yatırım programı kapsamında sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit’te Sapakpınar, Karaabdülbaki, Çubuklubala, Gündoğdu, Kulmahmut, Kaynarca ve Hakkaniye’de, Gebze’de Mollafenari, Denizli ve Cumaköy’de, Dilovası’nda Çerkeşli ve Demirciler’de, Körfez’de Küllük ve Kışladüzü’nde, Kandıra’da Sucuali, Seyrek ve Sarısu’da, Kartepe’de Balaban, Nusretiye ve Şirinsulhiye mahallelerinde altyapı çalışmaları yürütüyor.



PANAYIR MAHALLESİ’NDE 8 KM ALTYAPI


Kurum, Gölcük ilçesine bağlı Yazlık Kadırga dinlenme bölgesinin üst kısmında yer alan Panayır Mahallesi’nin atıksu altyapısı problemlerini tamamlamak ve sağlıklı altyapıya kavuşmasını sağlamak için proje hazırladı. Boru döşeme çalışmalarının başladığı çalışmalarda, toplam 8...