26 / 04 / 2024

panosonic hedefleri

panosonic hedefleri

Panasonic, Türkiye’de hedef büyütüyor. Panasonic Ürünleri Grubu Satış Müdürü Koray Yıldız, “Ev kullanıcıları yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynağıyla üretimi kendisi yapacak. Bu sistem için çeşitli krediler bulunuyor” dedi.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'a sosyal konutlar inşa edeceğiz!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi.

Aksaray'da 2016 yılı inşaat sektörü hedefleri büyüdü!

2015 Yılında Aksaray'da el değiştiren konut satışları 2016 yılı için de inşaat sektöründe hedeflerin büyümesine yol açtı. Vatandaşlar daha çok eski konutlarını satıp yeni konutlara yöneliyor.

Nihat Çiftçi: Şanlıurfa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Dönüşüm başlattıklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'yı yeniden inşa etme hedefleri doğrultusunda TOKİ ile 15 bin konutluk proje için anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Mobilya sektöründe taksit düzenlemesi satışları artırdı!

Türk ekonomisinin en önemli kolon sektörlerinden mobilya sektöründe taksit sayısındaki yeni düzenleme satışları artırdı. Geçtiğimiz ayları sıkıntılı geçiren sektörde yılsonu satış hedefleri ve gelecek yıl planlamaları yukarı yönlü revize edildi.

Adana 30 milyar dolarlık yatırımla enerji üssü olacak!

Türkiye'nin önde gelen sanayi kentlerinden Adana, başta tarım ve enerji olmak üzere farklı alanlarda da atağa kalktı. 2023 hedefleri kapsamında enerji ağırlıklı yapılacak 30 milyar dolarlık yatırımla, adeta 'enerji üssü' olmaya hazırlanıyor.

panosonic hedefleri Haberi

panosonic hedefleri

Japon elektronik markası Panasonic ilk olarak 1918 yılında üç kişi ile üretime başladı. Neredeyse 100 yıllık bir geçmişe sahip olan marka, artık batarya ve enerji sistemleriyle dikkat çekiyor. Özellikle son zamanlarda enerji alanında birçok yeniliğe imza atan marka, 2015 yılını 8MW ile kapattı. 2016 ilk çeyrek rakamlarına göre Türkiye için 12MW’lık güç tedariki yapacaklarını söyleyen Panasonic Ürünleri Grubu Satış Müdürü Koray Yıldız, enerji pazarının çok hızlı büyüdüğü ve yıl ortasına kadar bu rakamların ortasına çıkacaklarını ifade etti.


YÜZDE 27 FAZLA ÜRETİM

Yıldız, konvansiyonel poly panellerinin piyasadaki panellere göre yüzde 25 daha az yer kapladığını belirtti. Yıldız, “Bu sayede hem sistem maliyeti düşmekte hem de çatı üzerine binen yük azalmaktadır. Poly panellere göre Panasonic HIT panellerimiz yüzde 27 daha fazla enerji üretmektedir....