20 / 04 / 2024

Paradise Residence nerede

Paradise Residence nerede

Uzaltaş Şirketler Grubu Paradise Residence projesini 187 bin liradan satışa sunuyor. Ankara Çankaya Balgat Konya Yolu üzerinde yükselen proje diğer konut projelerinden farklı konseptte tasarlanıyor. 

Teknik Yapı Divan Residence nerede? Divan Residence konum bilgisi!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde 422 adet konut yer alıyor. Peki Teknik Yapı Divan Residence nerede? İşte Divan Residence konum bilgisi...

İst Port Residence nerede? İst Port Residence fiyat listesi!

İst Port Residence nerede sorusunun yanıtı ve İst Port Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara İst Port Residence detayları...

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022!

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence fiyat listesi!

Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. EON İnşaat imzası taşıyan projede 220 adet konut bulunuyor. İşte Merkez Residence fiyat listesi ve konum bilgisi...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

İmtaş Residence nerede? 

İmtaş Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İmtaş Residence nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Athena Residence nerede?

Athena Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Athena Residence nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

3S Kale Topaz Residence nerede?

3S Kale Topaz Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ön talep toplanıyor...

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Mynar Life Residence nerede?

Mynar Life Residence projesi 74 konut 1 ticari alandan meydana geliyor. Peki Mynar Life Residence nerede hayata geçiriliyor?

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Paradise Residence'ta 187 bin liraya! Yeni proje!

Uzaltaş Şirketler Grubu Paradise Residence projesini 187 bin liradan satışa sunuyor. Ankara Çankaya Balgat Konya Yolu üzerinde yükselen proje diğer konut projelerinden farklı konseptte tasarlanıyor. 

Paradise Residence nerede Haberi

Paradise Residence nerede

Ankara Çankaya'ya bağlı Balgat Konya Yolu üzerinde inşa edilen Paradise Residence projesinde fiyatlar 187 bin liradan başlangıç gösteriyor. Uzaltaş Şirketler Grubu imzasını taşıyan proje diğer konut projelerinden farklı şekilde dizayn ediliyor. 

Paradise Residence projesi Ankara’da home-office anlayışına farklı boyut getirecek. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, “Paradise Residence’ı, Uzaltaş kalitesinde, buna karşın konutta ve iş yaşamında aşırılıktan ve gereksiz detaylardan sıkılanlar için minimal, sade ve tasarruflu şekilde planladık” dedi.


Şuana kadar Ankara'da yapılan araştırmalarda Ankara iş dünyasının en gözde konumu olan Konya yolunda bu tarz bir projeye ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Pala, “Amacımız her türlü kolaylığı ve ihtiyaç olan konforu bu bölgede aynı anda sağlamak. Ama gereksiz masrafların önüne geçerek…”dedi.

2018 yılının sadeliğin yılı olacağını ifade eden Ünal Pala, “Ankara...