18 / 04 / 2024

Parima Merter iletişim bilgileri

Parima Merter iletişim bilgileri

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima’dan vade farksız, 50 ay taksitle satılık ofis!

Merter’deki ofis projesi Parima, yeni kampanyasında kolay ödemeli ofis sahibi olma fırsatı sunuyor. Vade farksız, 50 aya varan taksitle ödeme modeli sunan Parima’da ofislerin peşin satış fiyatı ise 390 bin liradan başlıyor.

Parima Residence Merter'de 36 ay 0 faizle! Yüzde 1 peşinatla!

Parima Residence Merter projesinde uygulanan ödeme seçeneği kapsamında 36 ay faizsiz vadelendirme seçeneği sunuluyor. Metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolardan başlayan projede ayrıca yüzde 1 peşinatlı ödemelerde yapılıyor.

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim!

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu, önümüzdeki ay hizmete açılıyor...

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter iletişim!

Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 10 katlı 3 blok olarak tasarlanan projede 12 ay vade farkı olmadan ödeme yapılabiliyor.

Güngören Real Merter iletişim!

Güngören Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yükselen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Vizyon Yapı Real Merter iletişim!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Vizyon Yapı Real Merter iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter projesi iletişim!

Oliv Yapı Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Real Merter projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter Güngören iletişim!

Real Merter Güngören iletişim için 0212 416 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplayan projede 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor.

Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim!

16 katlı tek blok halinde inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Merter Parima iletişim bilgileri!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Merter Parima iletişim!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Nerter iletişim!

Lokasyon olarak metro ve metrobüse yürüme mesafesinde bulunan Nef Merter Konutları 'nda 12 yıl kira garantisi veriliyor. Timur Gayrimenkul Nef Nerter iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Parima Merter iletişim bilgileri Haberi

Parima Merter iletişim bilgileri

Parima Merter Residence 16 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Ofis fiyatları 443 bin TL'den başlayan Fer Yapı Parima Merter'de 223 bağımsız ünite bulunuyor. Projenin bu yıl Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Merter Parima Rezidans 15 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. Ödeme seçenekleri arasında 50 ay vade fırsatı yer alan proje Fer Yapı imzası taşıyor. 


Merter Parima Ofisleri nerede?

Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta ve E5 üzerinde hayata geçiriliyor.


Parima Merter Fer Yapı projesinde 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Backoffice concierge hizmetleri,  toplantı odası, fitness salonu, 8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası gibi ortak yaşam alanlarına...