25 / 04 / 2024

park mavera adres bilgileri

park mavera adres bilgileri

Park Mavera nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 20 gün sonra satışa çıkacak olan Mavera Park projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlıyor...

Park Mavera 2 Kayabaşı'nda 556 daire, 252 dükkan!

Park Mavera 2 Kayabaşı'nda 556 daire, 252 dükkan inşa edilecek. Park Mavera 2 Kayabaşı projesinde satışların genel seçimlerden sonra, kasım ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Park Mavera 2. Etap'ta ön talep dönemi başladı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro İnşaat-Akyapı’nın projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera projesinde 2. etap satışları ön talep süreci başladı!

Makro - Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Park Mavera 2. etapta ön talep toplanıyor!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı'nın satış rekortmeni projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri satılık!

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. 556 dairenin yapılacağı Park Mavera 2 Evleri projesinde bir de 252 dükkanlık bir ticaret merkezi oluşturulacak...

Park Mavera 2 Evleri!

Park Mavera 2 Evleri projesinde ön talep zamanı başladı. Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2 Evleri projesinde 556 daire ve 252 ticari birim inşa edilecek...

Park Mavera 2 Projesi nerede?

Park Mavera 2 Projesi nerede? Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Park Mavera 2 Projesi Başakşehir Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Park Mavera 2.etap seçimlerden sonra satışa sunulacak...

Park Mavera 2.etap Kayabaşı projesi!

Park Mavera 2.etap Kayabaşı projesi için ön talep toplanıyor. Makro-Akyapı projesi Park Mavera 2.etapta 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Park Mavera'da ön talep toplama süreci başladı!

Makro - Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Park Mavera 2. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Park Mavera 2. Etap Konutları 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 556 adet daire ve 252 adet ticari birimden oluşuyor. Peki Park Mavera 2. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Park Mavera 2.etap için ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı'nın satış rekortmeni projesi Park Mavera, ikinci etap satışlan için ön talep toplamaya başladı.

Emlak Konut'un gözde projesi Park Mavera 2'de talep zamanı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplanıyor.

Park Mavera 2.etap Kasım'da satışta!

Park Mavera 2.etap için ön talep toplanıyor. Kayaşehir Park Mavera 2. etap projesi 556 adet daire ve 242 adet ticari birimden meydana geliyor...

park mavera adres bilgileri Haberi

park mavera adres bilgileri

Teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanan Park Mavera nerede sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Toplam 672 adet konut ve 338 adet ticari birimden meydana gelen Park Mavera Başakşehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor.


53 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Park Mavera nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de yeni kurulacak kent meydanı içerisinde yer alıyor yanıtı veriliyor.


Park Mavera Kayabaşı fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor. Projede satışların 20 gün sonra başlaması öngörülüyor.


229 bin 241 metrekare inşaat alanı üzerine yayılan Kayabaşı Mavera Park Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Park Mavera nerede?



Park Mavera iletişim bilgileri

Mavera Park telefon numarası: 444...