26 / 04 / 2024

Park Mavera adres

Park Mavera adres

Daire fiyatları 462 bin liradan başlangıç gösteren Park Mavera Evleri 'nde daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Park Mavera Konutları ödeme planı...

Kayabaşı Park Mavera iletişim!

Kayabaşı Park Mavera iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 672 konut ve 338 ticari birimden meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'deki Kayaşehir bölgesinde hayata geçiriliyor.

Park Mavera Başakşehir satış ofisi!

Daire bedelinin yüzde 70'ine kadar banka kredisi kullanılabilen Park Mavera Konutları 'nda tamamı peşin alımlarda indirim yapılıyor. İşte Park Mavera Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri...

Park Mavera Başakşehir ödeme planı!

Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen Park Mavera Evleri'nde daire fiyatları 462 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Park Mavera Başakşehir ödeme planı...

Park Mavera satış ofisi nerede?

Park Mavera projesinde kredisi onaylanmamış 35 tane daire aynı satışa sunuluyor. Satış işlemleri yarın gerçekleşecek. Peki Park Mavera satış ofisi nerede?

Park Mavera'da kredisi onaylanmamış 35 daire satışa çıkacak!

Akyapı ve Makro imzası ile inşa edilen Park Mavera'da kredisi onaylanmamış 35 daire satışa çıkacak. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede?

Park Mavera projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 8 Kasım Cumartesi günü satışa çıkacak olan Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede?

Park Mavera telefon numarası!

Park Mavera telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 2016 yılının sonunda teslim edilecek olan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor.

Park Mavera 2 Kayabaşı'nda 556 daire, 252 dükkan!

Park Mavera 2 Kayabaşı'nda 556 daire, 252 dükkan inşa edilecek. Park Mavera 2 Kayabaşı projesinde satışların genel seçimlerden sonra, kasım ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Park Mavera 2. Etap'ta ön talep dönemi başladı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro İnşaat-Akyapı’nın projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera projesinde 2. etap satışları ön talep süreci başladı!

Makro - Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Park Mavera 2. etapta ön talep toplanıyor!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı'nın satış rekortmeni projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri satılık!

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. 556 dairenin yapılacağı Park Mavera 2 Evleri projesinde bir de 252 dükkanlık bir ticaret merkezi oluşturulacak...

Park Mavera 2 Evleri!

Park Mavera 2 Evleri projesinde ön talep zamanı başladı. Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2 Evleri projesinde 556 daire ve 252 ticari birim inşa edilecek...

Park Mavera 2 Projesi nerede?

Park Mavera 2 Projesi nerede? Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Park Mavera 2 Projesi Başakşehir Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Park Mavera 2.etap seçimlerden sonra satışa sunulacak...

Park Mavera 2.etap Kayabaşı projesi!

Park Mavera 2.etap Kayabaşı projesi için ön talep toplanıyor. Makro-Akyapı projesi Park Mavera 2.etapta 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Park Mavera'da ön talep toplama süreci başladı!

Makro - Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Park Mavera 2. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Park Mavera 2. Etap Konutları 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 556 adet daire ve 252 adet ticari birimden oluşuyor. Peki Park Mavera 2. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Park Mavera 2.etap için ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı'nın satış rekortmeni projesi Park Mavera, ikinci etap satışlan için ön talep toplamaya başladı.

Emlak Konut'un gözde projesi Park Mavera 2'de talep zamanı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplanıyor.

Park Mavera 2.etap Kasım'da satışta!

Park Mavera 2.etap için ön talep toplanıyor. Kayaşehir Park Mavera 2. etap projesi 556 adet daire ve 242 adet ticari birimden meydana geliyor...

Park Mavera adres Haberi

Park Mavera adres

Park Mavera Rezidans 'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 136 metrekareden başlıyor, 208 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


Konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Başakşehir Park Mavera projesi 229 bin 241 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Park Mavera Konutları ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor. Projede konut teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek.


Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Park Mavera Residence 'de 2+1'ler 462 bin TL ile 480 bin TL, 3+1'ler 645 bin TL ile 700 bin TL, 4+1'ler 756 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. 


Park Mavera Konutları ödeme planı!

Başakşehir Park Mavera'da daire bedelinin...