28 / 03 / 2024

park mozaik projesi satılık daire

park mozaik projesi satılık daire

Tepe-Mesa Mesken birlikteliği ile Ankara'da inşa edilen Park Mozaik'te daireler 470 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik projesinin yüzde 70'i satıldı!

Bir TEPE ve MESA projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam başladı. Yaşamkent’te yükselen Park Mozaik projesinin yüzde 70’i satıldı.

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Park Mozaik Projesi!

Park Mozaik Projesi 'nde 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 885 tane daireden oluşan projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Park Mozaik Ankara Projesi!

Park Mozaik Ankara Projesi Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Dairelerin 1+1'den 6+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje 74 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yaşamkent Park Mozaik'te 590 bin TL'ye 3+1!

Park Mozaik projesi Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla Ankara Yaşamkent'te hayata geçiriliyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesinin teslimleri Aralık 2016'da!

Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik projesi Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.800 nilyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projenin teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Ankara Park Mozaik'te 2+1'ler 470 bin TL'ye!

Park Mozaik projesi 13 binası ve 885 konutuyla Ankara Yaşamkent'te hayata geçiriliyor. Projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 113 bin lira arasında değişiyor.

Park Mozaik Ankara'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte Ankara Yaşamkent’te geliştirdiği yeni projesi Park Mozaik’i satışa çıkardı. 13 binadan oluşacak 885 konutluk projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor.

Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te!

"Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te" sloganıyla lansman dönemi fiyatlarıyla satış sürecine devam eden Park Mozaik projesi Ankara - Çankaya'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

park mozaik projesi satılık daire Haberi

park mozaik projesi satılık daire

800 milyon liralık yatırım bedeline sahip Park Mozaik projesi, toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde Ankara'da yükseliyor.


Toplam 885 adet daire bulunduğu Park Mozaik Evleri'nde daireler 2+1, 3+1, 4+1 şekinde dizayn edildi.Proje 3 kule ve 10 blok şeklinde hayata geçiriliyor.


Ankara Park Mozaik’te dikey bloklarda metrekare fiyatları 3 bin 850 lira, yatay bloklarda ise 3 bin 190 lira olarak belirlendi. 


Tepe ve Mesa'nın ortak projesi Park Mozaik'te 2+1'ler 470 bin TL, 3+1'ler 590 bin TL, 4+1'ler 694 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Ankara Yaşamkent'te yer alan Park Mozaik Tepe projesi çocuk oyun alanları, özgün peyzajı, özel temalı meydanları, avluları, mozaik yolları, hobi odaları, otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve spor alanlarından oluşuyor.


Ankara Park Mozaik Adres

Alacaatlı Mahallesi 3296. Cadde...