28 / 03 / 2024

Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü

Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, TOKİ Mahallesi'nde oluşturulan 60 dönümlük yeşillendirme alanında kuyu açarak, ağaçları sulamayı amaçlıyor. Ayrıca İlçenin dört tarafında küçük ormanlar oluşturulcağı belirtildi...

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

Antalya'da 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, tarla ve bahçe sahibi olma fırsatı!

Antalya ili, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Serik, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinde yer alan arsa, tarla ve bahçeler 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Lüks konut projelerinde çatı ve bahçe katı değerlendi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, lüks konut projelerinnden bahsetti. İlhan, konut projelerinde çatı ve bahçe katını değerlendiğini belirtti.

Atmaca Bahçeşehir Park fiyatları 2017!

Atmaca Grup tarafından inşa edilen Bahçeşehir Park projesi İstanbul Bahçeşehir'de 20 bin 300 metrekare alana sahip. Proje 64 daire ve 100 mağazadan oluşuyor. İşte Atmaca Bahçeşehir Park fiyatları 2017...

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Ümraniye yeni parklarla nefes alıyor!

Yeşil alanda Avrupa standartlarını aşan Ümraniye, belediyenin yaptığı park ve bahçe düzenlemeleri ile nefes alıyor. Ayrıca belediye, kamusal alanların çevre düzenlemeleri konusunda da çalışmalara devam ediyor.

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi

Seyfi Dingil park ve bahçe çalışmalarını terinde inceledi!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, park ve bahçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı: "Park ve bahçe projelerini, hemşehrilerimin yeşil ile iç içe yaşaması amacıyla hizmete sunduk" dedi.

Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü Haberi

Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, TOKİ Mahallesi'nde oluşturulan 60 dönümlük yeşillendirme alanında kuyu açarak, ağaçları sulamayı amaçlıyor. 3 bin 500 ağacın sulanması için açılan su kuyusu ile ağaçların su ihtiyacının fazlasıyla karşılayacağını belirten Park ve Bahçe İşleri Müdürü Tamer Bacalan, yeşillendirilen alanın yanında bulunan ve mezarlık alanında ekilecek ağaçların da açılan kuyu suyu ile sulayacaklarını söyledi. Yeşil alanları korunması ve sulanması için 28 personelin görevlendirildiğini belirten Bacalan, yaz mevsimiyle birlikte yeşil alanlara daha çok özen göstererek, her türlü bakımı sulama gibi çalışmalarıyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi. 


Bismil'de küçük ormanlıklar oluşturuluyor


İlçenin dört tarafında küçük ormanlar oluşturduklarını belirten Bacalan, son dört yılda 60 bin civarında ağaç ektiklerini ifade etti. Yeşil alanların damlama yöntemiyle sulandığını belirten Bacalan, yaptıkları yeşillendirme çalışmasıyla ilçede...