26 / 04 / 2024

paşakonağı nerede

paşakonağı nerede

Giresun Valiliği tarafından 2015 yılının turizm yılı ilan edilmesiyle doğa turizmine yönelik başlatılan çalışmalar tesisleşmeyi de beraberinde getirdi.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede?

Sinpaş GYO, Sancaktepe Paşaköy projesi için düğmeye bastı. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı...

Giresun Kulakkaya Yaylası turizm merkezi olacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın öncülüğünde geçtiğimiz yıl Kulakkaya ve Paşakonağı Yaylası’nda gerçekleştirilen kar festivalinin bu yıl Kümbet’te yapılması planlanıyor. Öte yandan Kulakkaya Yaylası da turizm merkezi olma yolunda ilerliyor.

Giresun Paşakonağı turizmin yıldızı olacak!

Giresun Valiliği tarafından 2015 yılının turizm yılı ilan edilmesiyle doğa turizmine yönelik başlatılan çalışmalar tesisleşmeyi de beraberinde getirdi.

Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Sea Homes Paşalimanı nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Sea Homes Paşalimanı Konutları 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı nerede?

Pendik Finia Paşapark Evleri nerede?

Finia Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te konumlandırılan Pendik Finia Paşapark Evleri nerede yer alıyor sorusunun cevabını haberimizin içinde bulabilirsiniz. Proje 5 bloktan meydana geliyor.

Finia Paşapark Evleri nerede?

Finia Paşapark Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamındaki daire seçeneklerinden 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 94 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor.

Finia Paşapark Evleri nerede?

Finia Paşapark Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 5 blok halinde inşa edilen Pendik Finia Paşapark Evleri kapsamında 178 adet adet daire bulunuyor...

Hüseyin Avni Paşa Korusu nerede?

Hüseyin Avni Paşa Korusu İstanbul'un neresinde? Hüseyin Avni Paşa Korusu hangi ilçede? Hüseyin Avni Paşa Korusu'na nasıl gidilir? Hüseyin Avni Paşa Korusu yol tarifi var mıdır? Hüseyin Avni Paşa Korusu İstanbul Üsküdar'da nerede?

Sivas Modern nerede?

Sivas Modern nerede sorusuna Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na, bölge hastanesine ve TEDAŞ'a yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede fiyatlar 330 bin liradan başlıyor...

Nurol Tower Şişli nerede?

Nurol Tower Şişli nerede? Nurol GYO projesi Nurol Tower Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387 Şişli / İstanbul adresinde yer alıyor.

paşakonağı nerede Haberi

paşakonağı nerede

Giresun Valiliği tarafından 2015 yılının turizm yılı ilan edilmesiyle doğa turizmine yönelik başlatılan çalışmalar tesisleşmeyi de beraberinde getirdi. Giresun-Ordu Havaalanına 45, il merkezine ise 40 kilometre uzaklıkta çam ağaçlım ile kaplı Paşakonağı Yaylası'ndaki turistik otel önemli bir konaklama merkezi haline geldi. Yörenin kalkınmasında önemli rol oynayan yaz ve kış turizmi anlamında büyük potansiyele sahip olan Paşakonağı yaylasındaki otel yerli ve yabaneı turistlerin tercihleri arasındaki yerini aldı. Turizm yatırımcısı Harun Gündoğdu "Giresun Valiliği turizm adına önemli bir atılım başlattı. Bu konuda önümüzü açan ve bizleri cesaretlendiren çalışmalar sonucu bizde turizme yatırım yaptık .Giresun'un en önemli yaylaları arasında yerini alan Paşakonağf na bu güne kadar günü birlik ziyaretçiler gelip dönmekteydi .Bunun dışında yöredeki yaylacıların kaldığı biı- yerdi. Şimdi ise artık gerek...