28 / 03 / 2024

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları 390 bin Euro'dan başlıyor. 31 konuttan meydana gelen Sea Homes Paşalimanı projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Boğaz'da tehlikeye davetiye! 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün TBMM KİT Komisyonu’na sunulan 2018'e ait Sayıştay denetim raporunda, Paşalimanı Su İskelesi ve Kuruçeşme eski atık alım tesisine yanaşma yeri yapılmasını önerisini sunuldu...

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar Paşalimanı Beltur Kafe 4.6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Üsküdar Paşalimanı Hacıhesna mahallesindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Sea Homes sezonu yeniliklerle açtı!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Body Project, Çeşme Sea Homes'ta açılıyor!

Çeşme’nin en gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan Çeşme’nin en iyi rezidans projesi Sea Homes, sezona yeniliklerle giriyor.

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.

Folkart İzmir ve Çeşme'de anahtar teslimine hazırlanıyor!

Folkart Yapı, Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme Projesi'nde ve Folkart Life Bornova'da dairelerin anahtar teslimlerine hazırlanıyor.

Balıkesir'deki Paşalimanı Adası'nın 5 sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Paşalimanı Adası'nın sağlık, eğitim, ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları Haberi

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları


Sea Homes konut projesi Alman firması Homes tarafından İzmir Çeşme'ye bağlı Paşalimanı Koyu'nda hayata geçiriliyor. Sea Homes Paşalimanı projesi 4 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Sea Homes Evleri Paşalimanı projesinde konutların büyüklükleri 30 metrekare ile 245 metrekare arasında değişiyor. Sea Homes Paşalimanı projesi 31 daireden meydana geliyor.



Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları!


Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları 390 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. 5 katlı tek blok halinde yükselen Sea Homes Paşalimanı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri bulunuyor.


Sea Homes Paşalimanı projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, güneşlenme terası gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Adres : 5420. Sok. Paşalimanı Koyu, Çeşme/İzmir


Telefon : 0232 71 71 212

Web : http://www.seahomespasalimani.com/

Gülcihan...