26 / 04 / 2024

Paskalya Bayramı türkiye

Paskalya Bayramı türkiye

Nisandaki Paskalya Bayramı şimdiden rezervasyonları doldurdu. Özellikle İstanbul otellerinin nisan sonuna kadar yüzde 100 dolulukla çalışması bekleniyor. TUI Almanya'nın açıklamasına göre, Türkiye bu yıl Paskalya rezervasyonlarında zirvede.

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

BİM’de iPhone bayramı başladı! Türkiye’nin en çok sevilen iPhone’u BİM’de! 2 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM’den teknolojiseverlere güzel haber. BİM mobil uygulaması ile Türkiye’nin en çok sevilen Apple telefonu iPhone 11’i  satın almak artık çok kolay. Bu fırsat kaçmaz. Peki, BİM'de iPhone 11 fiyatları kaç lira? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin gücünün göstergesidir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret eden Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki yeni havalimanına ilişkin, "Bu tarihi açılış, Türkiye'nin gücünün, kararlılığının, 95 yılda elde ettiği başarıların da bir sembolüdür." dedi...

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Türkiye'de konut satışları düştü!

Uzun kurban bayramı ve darbe girişimi gibi olumsuz etmenlerin etkisiyle Temmuz ayının genelinde Türkiye çapında konut satışları önemli bir düşüş gösterdi.

Kahramanmaraş kentsel dönüşümle Türkiye'ye örnek oluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye'ye örnek oluyor.

Türkiye Finans konut sahibi olmak isteyenlere destek oluyor!

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Kurban Bayramı’nı da yeni evinde geçirmek isteyenler için Bayrama özel “ Peşin’ den İndirimli Oran Gelir ” kampanyası düzenliyor.

Türkiye Finans'tan Ramazan Bayramı'na özel konut kredisi!

Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90’ lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor.

Paskalya tatili için 10 günde 300 bin turist Türkiye yolcusu!

Hazreti İsa'nın çarmıha gerildikten sonraki 3. günde dirilişinin kutlandığı ve Hıristiyanlar için kutsal kabul edilen Paskalya Bayramı, yabancı turisti Türkiye’ye yönlendirdi. 10 günlük süreçte 250-300 bin turistin Türkiye’ye gelmesi bekleniyor...

Paskalya Bayramı türkiye Haberi

Paskalya Bayramı türkiye

TÜRK turizmini çok yoğun bir ay bekliyor. Bu yıl 20 Nisan'da kutlanacak olan Paskalya Bayramı dolayısıyla özellikle İstanbul otelleri şimdiden doldu. Doluluklann nisan boyunca yüzde 100'lerde seyretmesi bekleniyor. 


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, nisan ayı Beima Toprak rezervasyonlannın gayet iyi olduğunu belirterek "Nazar değmesin" temennisinde bulundu. 


Kültür turlarına yoğun talep Yabancılara yönelik erken rezervasyonun çok iyi gittiğini dile getiren Ulusoy "Satışlanmızın yüzde 9095'ini tamamladık" dedi. Özellikle İstanbul'da otel doluluk oranlarının yüzde 100'ü bulmasını beklediklerini aktaran Ulusoy, ağırlıklı talebin kültür turlanna olduğuna dikkat çekti. Mövenpick Hotel istanbul'un Gelirler ve Rezervasyon Direktörü Zeynep Adıgüzel de, şunları söyledi: "Özel bir Paskalya konaldama paketi hazırladık. 14-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan paketimize yoğun ilgi var. 2014 için doluluğun hafta içi yüzde 100,...