11 / 05 / 2024

Peker Hospitality

Peker Hospitality

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Peker GYO Almanya'daki binasını satıyor!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binasının satışı tadilat işlemlerinin tamamlanması akabinde gerçekleştirilecek. 

Peker GYO Gravesend bina ve arsası 2020 değerleme raporu!

Peker GYO, Gravesend bina ve arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Peker GYO Hagen bina ve arsası 2020 değerleme raporu!

Peker GYO, Hagen bina ve arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Peker GYO sermayesini 1.2 milyar TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 253 milyon TL'den 1 milyar 265 bin TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 1 milyar 12 milyon TL nominal değerli payların ihracı amacıyla SPK'ya başvurdu.

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik sermaye artışı!

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 253 milyon TL'den 1 milyar 265 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 1 milyar 12 milyon TL'lik sermaye artışından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin raporu yayınlandı.

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1.2 milyar TL'ye artırılacak!

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 253 milyon TL'den 1 milyar 265 milyon TL nominal değerli payların ihracı amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

Peker GYO'nun yeni pay alma hakkı kullanım süresi 15 gün oldu!

Peker GYO, yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine karar verdi.

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Peker GYO, kayıtlı sermayesi 1 milyar 850 milyon TL, çıkarılmış sermayesi 253 milyon TL olan şirketin çıkarılmış sermayesinin yüzde 400 oranında 1 milyar 12 milyon TL artırılarak 1 milyar 265 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Peker GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 1.8 milyar TL'ye çıktı!

Peker GYO'nun 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar 850 milyon TL'ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye tavanı değişikliğine ilişkin esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesi 10228 sayılı gazetede tescil ve ilan edildi.

Peker GYO'nun genel kurul kararları tescil edildi!

Peker GYO'nun 2020 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında, genel kurul kararları 10228 sayılı gazetede tescil ve ilan edildi. 

Peker GYO, Ataköy Nef 22'deki 37 bağımsız bölümden 33.6 milyon TL kazandı!

Peker GYO'nun Ataköy Nef 22 projesinde yer alan 37 adet bağımsız bölümlerin (yüzde 100 hissesinin) piyasa değeri Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 33 milyon 610 bin TL olarak takdir edildi. 

Peker GYO 4 milyon TL'lik pay sattı!

Peker GYO'nun 4 milyon TL'lik pay satışı SPK tarafından onaylandı. Peker GYO'nun işlemleri açıklandı. 

Peker Hospitality Haberi

Peker Hospitality

Savunma sanayi ve havacılık sektörlerinde de işleri bulunuyor. Hava taksi hizmeti sunuyorlar. Patron Hasan Peker girişimci bir iş insanı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, kısa süre önce kendisi yeni bir girişimde bulundu. Peker, İstanbul'un en güzel otellerinden biri olan Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'a ait (işletmesi Ahu Aysal'da) Les Ottomans'a talip olmuş. Boğaziçi kıyısındaki bina için iki taraf arasında ciddi pazarlık yapılmış.

Aysal tarafı fiyatta aşağı düşmeyince şimdilik kaydıyla pazarlıklar tıkanmış. Ancak tam da bu noktada yeni bir proje ortaya çıkmış. Peker Holding tarafı otelin içindeki bir bölümü uzun süreli kiralamak istemiş. Ve bu konuda el sıkışmışlar. Boğaziçi manzaralı bir bölüm için anlaşma yapılmış. Peker Ailesi bu iş için Peker Hospitality isimli bir şirket kurmuş.

Peker Ailesi bu şirket üzerinden yeni...