19 / 04 / 2024

Peli Parquet yeni ürünleri

Peli Parquet yeni ürünleri

Parke sektöründe faaliyet gösteren Peli Parquet, yeni çıkardığı Vintage koleksiyonuyla, parke algısını değiştirmeyi amaçlıyor. Vintage koleksiyon 4 renkten oluşan sıra dışı desenlere sahip özel bir koleksiyon.

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

Peli Parquet ahşabın doğallığını mekanlara taşıyor!

Türkiye’nin önde gelen markalarından Peli Parquet ahşabın doğallığını mekanlarınıza taşıyor. Peli Parquet’nin Naturel Collection Afromosia ürünü kullanıldığı ortama büyülü bir görüntü kazandırıyor.

İnşaat sektörü yüzde 6, Peli Parguet yüzde 25 büyüdü!

Peli Parquet’nin 2008’den bu yana düzenli olarak organize ettiği bayi toplantısı 7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Oteli’nde gerçekleşti. İnşaat sektöründeki son durumu ve 2016 yılının değerlendirmesini yapan Peli Parguet 2017 yılı kampanyaları ve hedeflerini açıkladı.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parquet yeni Vintage koleksiyonuyla parke algısını değiştirecek!

Parke sektöründe faaliyet gösteren Peli Parquet, yeni çıkardığı Vintage koleksiyonuyla, parke algısını değiştirmeyi amaçlıyor. Vintage koleksiyon 4 renkten oluşan sıra dışı desenlere sahip özel bir koleksiyon.

Turanlar Group Halkalı'da otel yapacak!

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı.

Turanlar Şirketler Grubu Islak parke ile AB'ye açılacak!

Parkede Peli Parquet markasıyla tanınan Turanlar Şirketler Grubu, parkeyi banyo ve mutfak gibi ıslak alanlara taşımayı başardı. Firma ürünü bu aydan itibaren pazara sunmaya başladı...

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi!

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi. Turanlar Group, köklü geçmişinin yanı sıra, özellikle 5 yıl gibi kısa bir zamanda parke sektöründe ulaştığı ilk üç içindeki konuyla dikkat çekiyor.

Peli Parquet’den, iki yeni parke koleksiyonu!

“Peli Parquet” markasıyla, parke sektöründe 5 yıl içinde pazar liderleri arasına giren Turanlar Group, lamine ve masif parkeye alternatif 2 adet derzli laminart parke koleksiyonu sunuyor.

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Peli Parquet yeni ürünleri Haberi

Peli Parquet yeni ürünleri

Bu koleksiyonun özellikle mimarların, mağaza zincirleri olan markaların, evinde ya da ofisinde sıra dışı zeminler görmek isteyen tüketicilerin tercih edebileceği bir ürün grubu olacağını vurgulayan markanın Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu; “Bir tarzı olan cafe ve restoran gibi mekânlar bu koleksiyonu, hem renkleri hem de yüksek aşınma yüzeyi sayesinde yoğun ayak trafiği olan alanlarda daha uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edeceklerdir.” dedi.


DenizBank'tan işbirliği protokolü


DenizBank, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmayla Türkiye'deki tüm aile hekimleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecek. Aile hekimleri yapılan firma anlaşmaları ile Petrol Ofisi'nden yapılacak akaryakıt harcamalarından Afili Bonus ile yapacakları sarf malzemeleri harcamalarında, Safe Point alarm ve kamera uygulamaları için alacakları hizmetlerde bu indirimlerden yararlanabilecekler.


Bilişimde 23 basamak atladı


Türkiye'nin...