19 / 04 / 2024

Peltevniyal Üstgeçit

Peltevniyal Üstgeçit

İstanbul ’da ana arterler üzerindeki yaya üst geçitlerini kaldırma çalışması sürüyor. Sirkeci ve Pertevniyal ’in ardından İTÜ Ayazağa 'daki üst geçit de kaldırılıyor. Alternatif yollar kullanılacak.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

Sakarya Erenler Üstgeçit Projesi'nin ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı.

Şanlıurfa'ya yeni üstgeçit!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tugay önüne 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde yapılması planlanan çift asansörlü üst geçidin yapımına başladı.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Karaman'a yeni üstgeçit!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üstgeçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti.

İzmir Bayramyeri'ndeki üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı!

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi.

İzmir Bayramyeri'nde Üst geçit projesi altyapı engeline takıldı!

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi

ASKİ Ankara'da yapılacak üstgeçit projesini 2. kez kurula sundu!

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasında planlanan ancak tarihi binaların siluetini bozduğu gerekçesiyle ile iptal edilen üstgeçit projesini yeniden çizen ASKİ, Koruma Kurulu'na ikinci kez sundu

Gaziemir Aktepe sakinleri üstgeçit istiyor!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde oturan vatandaşlar, üstgeçit istedi. Aktepe Mahallesi Muhtarı Hasan Fehmi Çelik, "Fuar İzmir Aktepe'de olmasına rağmen mahallemize hiçbir hizmet yapılmadı" dedi

Peltevniyal Üstgeçit Haberi

Peltevniyal Üstgeçit

Dev metropol İstanbul’da görüntü kirliliğine neden olan üst geçitleri kaldırma işlemleri devam ediyor. Sirkeci ve Pertevniyal’in ardından İTÜ Ayazağa’daki üst geçit de tarihe karışıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem yayaların daha rahat geçişini sağlayabilmek hem de görüntü ferahlığı oluşturmak amacıyla İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidini de kaldırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan yazılı açıklamaya göre, önceki gün başlayan üst geçidi kaldırma çalışmaları kapsamında Maslak Büyükdere Caddesi, 2 gün süreyle gece 00.00 - 06.00 saatleri arası araç trafiğine kapatılacak. 


ALTERNATİF YOLLARI KULLANIN

Trafik akışı alternatif yollardan sağlanacak. Söz konusu bölgede vatandaşların kullandıkları İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu alt geçidi bulunduğundan, yaya üst geçidinin kaldırılmasının ardından yayaların geçişlerinde herhangi bir aksama olmayacak. Açıklamaya göre, ana arterler üzerinde bulunan yaya üst geçitlerini kaldırma...