24 / 04 / 2024

pendik belediyesi yatırım

pendik belediyesi yatırım

2012 yılında bütçesinin yüzde 48'ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'deki il ve ilçelerin yanısıra, birçok büyükşehir belediyesini de geride bıraktı. 2013 ve 2014 bütçesinin de yarıya yakınını yine yatırımlar için harcayacak...

Pendik Belediyesi yatırım zengini!

2012 yılında bütçesinin yüzde 48 'ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'd eki il ve ilçelerin yanısıra, bir çok büyükşehir belediyesini de geride bıraktı.

Pendik Pelediyesi 2014 yatırımları için bütçesinin yüzde 46'sını ayırdı!

Geçen yıl bütçesinin yüzde 48’ini yatırıma ayıran Pendik Belediyesi, yıl sonuna kadar 125 milyon liralık yatırım daha planlıyor. 2014 için hedef, yatırımlar için bütçenin yüzde 46’sı...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

İlk Gayrimenkul Lojistik Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı! 

İlk Gayrimenkul Lojistik Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı...

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

Pendik'e 1 katrilyon 80 trilyon liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pendik Belediyemiz sadece son birkaç yılda ilçemize 230 trilyon liralık yatırım yapmıştır. Diğer eserlerle birlikte Pendik, son birkaç yılda 1 katrilyon 80 trilyon liralık bir yatırıma kavuşmuştur." dedi.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kayseri'de yatırım zirvesi yapıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki konularla ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri’yi ilgilendiren tüm konularla ilgili bir sunum yapıldı.

Kayseri’de yatırım toplantısı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm projeleri açıkladı.

Muğla Ortaca'ya 6,5 milyonluk yatırım!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaca’ya yapılacak olan 6.5 Milyon TL’lik yatırımın çalışmalarının dört ayda bitirilmesi hedefleniyor.

pendik belediyesi yatırım Haberi

pendik belediyesi yatırım

En az borcu olan belediyeler arasında ilk sıralarda yer alan Pendik Belediyesi, ilçeye sosyal, kültürel ve sportif değer katacak birçok yatırım kazandırıyor. Kısa sürede çok sayıda tesisi vatandaşların hizmetine sunan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, önümüzdeki aylarda yine birçok açılış yapmaya hazırlanıyor. 2012 yılında bütçesinin yüzde 48'ini yatırıma harcayan Pendik Belediyesi, Türkiye'deki il ve ilçelerin yanı sıra bütçesinin yüzde 41'ini ayıran büyükşehir belediyelerinin çok üstünde yatırım gerçekleştirdi. Pendik Belediyesi, 2013 ve 2014 bütçesinin de yarıya yakınını yine yatırımlar için harcayacak.


İNŞAATLAR HIZ KESMİYOR


İlçenin dört bir yanında devam eden tesislerden Tenzile Erdoğan Konukevi, Fevzi Çakmak Semt Merkezi, Güllübağlar Afet Koordinasyon Merkezi, Kurna Köyü Konağı, Barış Manço Spor Salonu ve Etüt Merkezi ile Ahmet Yesevi Yıldıztepe Sosyal Tesisi tamamlandı. Yine Sülüntepe...