29 / 03 / 2024

Pendik Marina projesi

Pendik Marina projesi

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Heyet Başkanı Kachur Roman, Bakan Yardımcıları ve bölge kalkınma başkanlarının da bulunduğu 25 kişilik heyet, Ankara’da bakanlarla temaslarının ardından kamu özel ortaklıkları için Pendik Belediyesi'ne geldi.

Beta ve Pendik Marina incelemeye takıldı!

Kurul, Sağlam İnşaat A.Ş.'ye ait Beta Marina Liman ile Sağlam İnşaat ve Çakır Yapı'ya ait Pendik Turizm Marina'nın hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin başvuruyu inceleyecek.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!

Sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği projesi, 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafesindeki merkezi konumuyla yatırımcıların radarına girdi.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Pendik'teki markalı 6 konut projesi!

Pendik İstanbul Anadolu Yakası'nda son yıllarda yatırım değeri artan ilçelerin başında geliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı ile dikkat çeken bölgede birçok markalı konut projesi yer alıyor. İşte Pendik'teki markalı 6 konut projesi...

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Siltaş Marina'nın yüzde 20'si satıldı!

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirdiği yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne sadece bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı. 

Pendik Marina projesi Haberi

Pendik Marina projesi

Kamu –özel sektör ortaklığı olan ‘Yap-İşlet-Devret’ modelini incelemek üzere  beraberinde kalabalık bir heyetle gelen Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı Kachur Roman, Pendik’te  belediyenin gerçekleştirdiği projelere hayran kaldıklarını  belirtti.


Türkiye’deki son on yıldaki gelişim ve kamu-özel ortaklıkları ‘Yap-İşlet-Devlet’ modeli hakkında bilgi ve deneyimlerden istifade etmek isteyen Ukrayna Heyeti, iki günlük Ankara ziyareti sonrası Pendik’e geldi. İçerisinde Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Heyet Başkanı Kachur Roman, Bakan Yardımcıları, bakanlıkların temsilcileri, parlamenterler ve bölge kalkınma başkanlarının da bulunduğu 25 kişilik heyet, Ankara’da ilgili bakanlarla temaslarının ardından kamu özel ortaklıklarını araştırmak üzere Pendik Belediyesini ziyaret etti.


Kamu özel ortaklıkları hususunda öncü olan Pendik Belediyesinin tecrübelerinden istifade etmek isteyen heyet, Pendik’te belediyenin girişimleri ile kurulan Via/Port ve Marina ‘Yap-İşlet-Devret’ modelini inceledi. Sonrasında ise Belediye Başkanlığını ziyaret eden...