25 / 04 / 2024

pendik metro durakları

pendik metro durakları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katıldı. Topbaş, Pendik’in metro yatırımlarından en çok faydalanan ilçelerden biri olacağını belirtti...

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Talaş tarafından kuruldu.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ekrem İmamoğlu'na metro projeleri için 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı ve Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Projelerinde kullanılmak için İBB Başkanına 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verdi.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

pendik metro durakları Haberi

pendik metro durakları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katıldı. Topbaş, Pendik’in metro yatırımlarından en çok faydalanan ilçelerden biri olacağını belirterek, “Pendik’te 15 metro istasyonu olacak. Pendik’in neresinde oturursanız oturun yarım saatlik yürüme mesafesiyle metroya erişebileceksiniz” dedi.


Başkan Topbaş, Pendik’e metro müjdeleri vererek, ilçenin metrolardan en çok istifade eden ilçelerden bir tanesi olacağını söyledi. “Pendik’e 15 tane metro istasyonu geliyor. Pendik’in neresinde oturursanız oturunuz yarım saatlik yürüme mesafesinde metroya erişebileceksiniz” diyen Topbaş, bu istasyonları da sıralayarak, “Yeşilbağlar, Pendik, Tavşantepe, Kaynarca, Çamçeşme, Kavakpınar, Orhangazi, Esenyalı, Fevzi Çakmak, Güllübağlar, Yaylalar, Şehri Sülüntepe, Kurtköy Sabiha Gökçen, Yeni Şehir, Çamlık. Bu mahalleler metrodan istifade ediyor olacak. Pendik’te 15 istasyon, bir tarih bu. Hayal dahi edilemezdi. İnşallah bir tanesi Kadiköy-Kartal hattımız...