23 / 04 / 2024

Pendik sahil dev meydan projesi

Pendik sahil dev meydan projesi

Pendik sahilini yeşili ve ağacı bol kent meydanına kavuşturmak üzere çalışmalar başladı. İBB tarafından gerçekleştirilecek proje ile mevcudun iki katı fazla ağaç dikilirken, biri havuzlu olmak üzere iki meydan da Pendiklilere hizmet edecek.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme Projesi'nin temeli atılıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinde temel atma için geri sayım başladı. Dev projede zemin iyileştirme işlemleri devam ediyor.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik ilçesi, D-100 karayolu ile sahil arasında kalan kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Pendik Millet Bahçesi ay sonunda tamamlanıyor!

Amfi tiyatrodan gölete çok sayıda donatıyla göz dolduran Pendik  Millet Bahçesi bu ay sonunda tamamlanıyor. Pendik Belediyesi de dev millet bahçesine kolay ulaşım sağlanması için 3 yeni sokak yapıyor.

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Pendik sahil dev meydan projesi Haberi

Pendik sahil dev meydan projesi


Pendik sahilini  yeşili ve ağacı bol  kent meydanına  kavuşturmak üzere çalışmalar başladı. İBB tarafından gerçekleştirilecek proje ile mevcudun iki katı fazla ağaç dikilirken,  biri havuzlu olmak üzere iki meydan da Pendiklilere hizmet edecek. 


Sahil Camii ile Marina arasında kalan 122 dönümlük bölümde yürütülen Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesinin  ilk bölümü daha önce tamamlanmıştı.  Şimdi de havuzlu ve ağaçlı iki meydanın, otoparkların, kafeterya, kültür- sanat,  spor ve  dinlenme alanlarının, çocuk parklarının  olacağı son etap hayata geçiriliyor.  Maketi  bir süreden beri Pendik Belediyesinin giriş katında sergilenen  proje, Pendik Belediyesinin işbirliğinde  İBB Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler  Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.


Pendik Belediyesinden ağaç hassasiyeti


Proje alanında kalan ağaçları korumak amacıyla çalışma başlatan Pendik Belediyesi,   tek tek bütün ağaçları niteliklerine göre tesbit...