19 / 04 / 2024

pendik tarihi

pendik tarihi

1945 yılında Pendik'in kasaba ve köylerden meydana gelen, ilçeden küçük bir mülki idare bölümü olan bucak yapılması istenmiş. Dolapdere, Kurtköy, Yayalar gibi semtleri de kendi bölgesine alması istenmiş.

1944 yılında Pendik'te 33 dönüm arazili bir çiftlik satılacakmış!

1944 yılında Pendik'te Yunus Tren İstasyonu'na on beş dakika uzaklıkta, toplamda 33 dönüm arazi satılacakmış. İstenen fiyat ilanda verilmese de çiftlik yıllık 10 bin lira kar temin ediyormuş.

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

İBB, Pendik'te konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Yayalar mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik'te 2 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

İBB, Pendik'te arsa satıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa almak isteyenlere fırsat! İşte ayrıntılar...

Pendik-Halkalı banliyö hattı meclis gündeminde!

Pendik-Halkalı banliyö hattının açılış tarihi meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, hattın açıklanan tarihte hizmete alınıp alınamayacağını sordu...

Pendik'te 22.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Mülkiyeti  Pendik Belediyesi'ne ait olan 4 arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 22 milyon 692 bin 882 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihale tarihi 7 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Pendik'te 14.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 14 milyon 315 bin 202 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 7 Haziran 2018 olarak belirlendi. 

Pendik Bahadır 148 teslim tarihi!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 daire seçeneklerine yer verilen Pendik Bahadır 148 projesinde daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Pendik'te 32.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Pendik İlçesi Ballıca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 32 milyon 262 bin 250 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul ilk ihale tarihi 21 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Tam Pendik teslim tarihi!

Set-Up İnşaat imzası taşıyan Tam Pendik Evleri projesi 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Tam Pendik teslim tarihi ne zaman?

Ondörtüç Pendik daire satış fiyatları!

Ondörtüç Pendik daire satış fiyatları minimum 244 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 6 ay öne çekilen Ondörtüç Evleri İnsay Yapı imzası taşıyor...

Ondörtüç Pendik teslim tarihi!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te 9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik'te fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor..

pendik tarihi Haberi

pendik tarihi

Pendik'in bucak yapılması istendi.


Kartal ilçesinde Pendik adı ile yeni bir bucak kurulması, vilayet yönetim kurulu tarafından uygun görülmüştür. Bu bucak ova, yayla, Dolapdere, Şehli, Yayalar ve Kurtköy'lerini kendi bölgesine alacaktır. Teklif İç İşleri Bakanlığı'na bildirilmiştir.


Vakit Gazetesi 8 Temmuz  1945



Abdullah Kutalmış...