19 / 04 / 2024

Petek 216 İnşaat nerede

Petek 216 İnşaat nerede

Petek216 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Petek Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yusuf Duek ve Murat Petek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rojhat Selimoğlu tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

İnşaat patronları Ağustos ayı konut satışlarını değerlendirdi!

Ağustos ayına ait konut satış istatistikleri bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı.Konuyla ilgili Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, 216 Yapı, İnsay Yapı, Bahaş Holding, Denge Yapı, Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları görüşlerini açıkladı.

İstanbul 216 Konutları'nın inşaatında iş kazası!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe şantiyesinde kule vincin üzerindeki demirin üzerine düşmesi sonucu bir işçi ağır yaralandı.

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

İstanbul 216 Konutları’nın ilk etabında teslimler başlıyor!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nın ilk etabı bu yılın sonunda teslim edilecek. Projenin ilk etabında inşaatın yüzde 85’i, satışların ise yüzde 80’i tamamlandı.

İstanbul 216’nın 2. etabı satışta!

İstanbul’un kentsel dönüşüm konusundaki pilot bölgesi Fikirtepe’de Baysaş İnşaat inşaat tarafından inşa edilen İstanbul 216 projesinin 2’nci etabı satışa çıktı. Baysaş İnşaat, 2’nci etap için yüzde 25 oranında ön talep topladı.

İstanbul 216’nın 2. etabı satışa çıkıyor!

Fikirtepe’de yükselen kentsel dönüşüm projesi İstanbul 216’nın 2’nci etabı satışa çıkıyor. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 29 Nisan 2016 Cuma günü düzenlenecek.

İnşaat sektöründe 8 yılda yüzde 216 kar artışı sağladı!

İş kazalarının yoğunlaştığı sektörlerde kârlılık da yüksek. 2006- 2014 arasında kârlılık oranı en yüksek sektör yüzde 10 ile madencilik. İnşaat sektörü de yüzde 216 kâr artışı sağladı.

Şemsettin Aydın, İstanbul 216'yı ve Fikrtepe'yi değerlendirdi!

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, Fikirtepe’de yükselen İstanbul 216 projesi ve bölgedeki son durum hakkındaki gelişmeleri değerlendirdi.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da yüzde 15'e varan indirim!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

Petek 216 İnşaat nerede Haberi

Petek 216 İnşaat nerede

Petek216 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Petek Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yusuf Duek ve Murat Petek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Petek216 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu, a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...