18 / 04 / 2024

Philips ampül çevre dostu

Philips ampül çevre dostu

Philips Pazarlama Direktörü Özge Süzen, 1 Temmuz'da yürürlüğe giren çevreye duyarlı tasarım ve enerji etiketlemesi tebliğleriyle daha çevreci ve daha tasarruflu aydınlatma elde edileceğini kaydetti.

Evde bunu sakın yapmayın! Çok büyük cezası var! Cezayı öğrenen bir daha asla yapmayacak!

Çevre Yasası çerçevesinde 2023 yılında uygulanacak olan bazı para cezalarına güncellemeler getirildi. 2872 Sayılı Çevre Yasası çerçevesinde apartman ve sitelerde oturan vatandaşları ilgilendiren bir karar alındı. İşte detaylar...

2872 Sayılı Çevre Kanunu Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ!

2872 Sayılı Çevre Kanunun Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'nin Mükerrer sayısında yayımlandı.

2022 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları belli oldu!

2022 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları açıklandı. Çevre temizlik vergisi 2022 fiyatları, bugünkü 31696 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ kapsamında yer aldı...

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

2021'de ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

2021 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

2021 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları belli oldu!

2021 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları açıklandı. Çevre temizlik vergisi 2021 fiyatları, bugünkü 31349 Sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan Tebliğ kapsamında yer aldı...

2872 Sayılı Çevre Kanunu Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ!

2872 Sayılı Çevre Kanunu Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca açıklanıyor. Peki, 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

2020 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları açıklandı. Peki bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

2872 Sayılı Çevre Kanunu Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ!

2872 Sayılı Çevre Kanunu Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ bugünkü Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2020 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları belli oldu!

2020 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları açıklandı. Çevre temizlik vergisi 2020 fiyatları, dünkü Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan Tebliğ kapsamında yer aldı...

Philips ampül çevre dostu Haberi

Philips ampül çevre dostu

Philips'ten yapılan açıklamaya göre, elektrik lambaları ve armatürlerin piyasaya arz edilirken etiketleme ve ek ürün bilgisi temin etme gereklerini belirleyen "Elektrik Lambaları ve Aydınlatma Armatürlerinin Enerji Etiketlemesine Dair Tebliğ" ve "Doğrusal Lambalar, Işık Yayan Diyot Lambalar ve ilgili Ekipmana İlişkin Çevreye Duyarlı Tasarım Gereklerine Dair Tebliğ" 1 Temmuz itibariyle yürürlüğe girdi.


Bu tebliğlerle artık elektrik lambaları ve aydınlatma armatürlerinin paketlerinde enerji tüketimleri, üretim standartları ve teknik değerler gibi ürün bilgilerinin yer alması zorunlu hale geldi.


Philips Pazarlama Direktörü Özge Süzen, enerji etiketlemesi ve ekotasarıma ilişkin yeni düzenlemelerle ilgili değerlendirmesinde, "Tebliğ, paketlerin üzerinde yazan her bilginin ürünle birebir örtüşmesini sağlayacak. Bu da standarda uygun üretimi sağlarken, tüketicinin kandırılmasının önüne geçilmiş olacak. Diğer bir deyişle, tüketici aslında hangi özelliklere sahip bir ürünü satın...