23 / 04 / 2024

pimaş mali tablo

pimaş mali tablo

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş, geçici gelir vergisi beyannamesine göre, 2012 brüt satışı 280 milyon 59 bin 833 TL...

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Akiş GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Akiş GYO'nun 2021 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mali Anonim Şirketi'nin seçilmesinin Genel Kurul'a önerilmesine karar verildi. 

Özderici GYO'nun 2019 mali tablosu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, herhangi bir otoriteye mali tablo verilmesi hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO konsolide mali tablo düzenlenme açıklaması!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bundan sonraki dönemde konsolide mali tablolar düzenlenecek ve KAP'ta duyurulacak...

Akmerkez GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 2017 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için şirket seçildi.

Pendik Belediyesi'nin 2016 bütçesi 410 milyon TL!

Her geçen yıl katlayarak büyüttüğü bütçesiyle ve yüzde 40’lara varan yatırım oranıyla Türkiye genelinde başarılı bir mali tablo örneği sergileyen Pendik Belediyesi, gelecek yıl için tahmini bütçesini 410 milyon TL olarak belirledi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den mali tablo açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., yeni proje anlaşmaları nedeniyle mali tabloların 9 aylık ara dönem de dahil olmak üzere sözleşme tarihlerinden itibaren hazırlanacağını KAP'a bildirdi.

Saf GYO'nun mali tablo açıklamasına ek süre verildi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Mali Tabloları Açıklamak İçin Ek Süre İzni hakkında bildirim yayınlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan mali tablo açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., ağımsız Denetimden Geçmiş Mali Tabloların Yayınlanmasıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin mali tablolarla ilgili KAP açıklaması şöyle...

İşbir Holding 2014 mali tablo ilanını yayınladı!

İşbir Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda 01/04/2014 - 31/12/2014 dönemli Mali Tablo durumunu yayınladı.

Akiş GYO Bağımsız Denetim Kuruluşunu seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2015 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için PricewaterhouseCoopers'in seçilmesine karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. açıklama şöyle...

Pimaş ortaklık satışı ile ilgili yetkiliyi yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş ortaklık satışı ile ilgili yetkiliyi yayınladı.İşte Pimaş ortaklık satışı ile ilgili yetkili...

pimaş mali tablo Haberi

pimaş mali tablo


Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş, tarafından yapılan Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi açıklaması şöyle;


Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi

 

Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2012 - 31.12.2012

Mali Tablonun Verildiği Otorite : Büyük Mükellefler Vergi Dairesi

Mali Tablonun Verilme Nedeni : 2012 yılı 4. dönem geçici vergi beyanname eki.

Mali Tablonun Verilme Tarihi : 15.02.2013



Ekteki tablo geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunulmuş olup, sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Geçici vergi beyannamesi için