18 / 04 / 2024

pınar şanlıurfa fabrika yatırımı

pınar şanlıurfa fabrika yatırımı

Pınar Süt, İzmir ve Eskişehir'in ardından 100 milyon lira yatırımla açtığı Şanlıurfa fabrikasıyla, sektörün gelişimine destek verecek.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

pınar şanlıurfa fabrika yatırımı Haberi

pınar şanlıurfa fabrika yatırımı


Pınar Süt, İzmir ve Eskişehir'in ardından 100 milyon lira yatırımla açtığı Şanlıurfa fabrikasıyla, sektörün gelişimine destek verecek. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, "Pınar Süt Şanlıurfa Fabrikası aynı zamanda sosyo-ekonomik bir kalkınma projesidir" dedi. 100 bin metrekare alanda faaliyet gösteren fabrika, hammadde, satış, nakliye, ambalaj üretimi gibi alanlarla beraber, dolaylı olarak 5 bin kişiye gelir kaynağı yaratacak. Şanlıurfa ve çevre illerden toplanan çiğ sütlerle yıllık 180 milyon litre işleme kapasitesine sahip olacak olan Pınar Süt Şanlıurfa Fabrikası'nda uzun ömürlü sütün yanı sıra yoğurt, ayran ve meyve suyu üretimi de gerçekleştirilecek.



Yeni...