23 / 04 / 2024

Pıoneers Gayrimenkul

Pıoneers Gayrimenkul

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu.

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Tek tek hesaplandı: 2023 için 55, 2024 için 87 bin TL!

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı şeklinde elde ettikleri bu kazançları için vergi ödüyor. Peki bu vergi nasıl hesaplanıyor? 

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Noterden gayrimenkul alıp satacaklar aman dikkat! Bunu yapmadan sakın imza atmayın! 

Gayrimenkul alım satımlarında başlayan bu yeni dönemin ardından, dolandırıcılık ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler gündem oldu. Peki noterden gayrimenkul alıp satacaklar nelere dikkat etmeli?

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Döviz kurlarındaki köpüğün adresi lüks konut olacak!

Dövizdeki hareketliliğin sektöre nasıl yansıyacağı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, “Dövizdeki manipülatif hareket sebebiyle kurlarda oluşan köpük, gayrimenkul sektöründe yerli – yabancı yeni bir alım iştahı doğuruyor.” dedi.

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Aslan tarafından kuruldu.

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılınç, Mahir Kırış ve Muharrem Başpınar ortaklığında kuruldu...

RE-PIE Gayrimenkul'ün ihraç belgesi SPK izin yazısı yayınlandı!

RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş., Avrupa Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihraç belgesine SPK'dan onay verildi. 

Pıoneers Gayrimenkul Haberi

Pıoneers Gayrimenkul

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta  Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu. 


Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul  ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek. 2-Türkiye  de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak.  3- Alış  veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek.  4-İnşaat  sektöründe her türlü  fizibilite,  projelendirme, inşaat yıkım, bakım,  onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari  işleri yürütmek ve gerçekleştirmek.  5- Kat  karşılığı...