20 / 04 / 2024

Platform İZMİM

Platform İZMİM

İzmir Ticaret Odası 70. Mimarlık Grubu üyeleri tarafından kentte kaliteli projeler üretebilmek için kurulan Platform İZMİM ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gayrimenkul sektöründeki boşluğu dolduracak yeni platform geliştirildi!

Konut sektördeki büyümeye paralel olarak müşterilerin doğru gayrimenkul danışmanlarına ulaşması için yeni platform geliştirildi. 

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Bakan Kurum Adalar'a 12 müjdesini açıkladı! Tapu problemi kalmayacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum Adalara 12 müjdesini açıklayarak '' Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

Taşeron işçilere kadro ne zaman? 90 bin işçi kadroya alınacak mı?

Taşerona kadro ne zaman çıkacak? sorusunun cevabı araştırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuyla ilgili en son yaptığı açıklamada 90 bin taşeron işçinin problemlerini kasım ayında ya da daha erken bir zamanda çözmüş olacaklarını söylemişti. Peki 90 bin işçi kadroya girecek mi

İŞKUR’dan rekor sayıda işçi alımı! Tam 36.700 kişi istihdam edilecek! İşte detaylar!

İŞKUR rekor sayıda işçi alımı yapıyor. İş arayanların en çok tercih ettiği platform İŞKUR, tam 36.700 kişi istihdam edecek. İşte detaylar!

Bakan Kirişci müjdeyi verdi! Tarım Kredi ürünleri zincir markette de satılacak!

Tarım Kredi marketleri ve zincir marketler arasında bir platform oluşturulacağını aktaran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, zincir marketlerin şubelerinde Tarım Kredi'nin ürünleri satılacağının müjdesini verdi.

Renault satış sonrası pazardaki dijital dönüşümü için Fixter'ı aldı

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Platform Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platform Emlak Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yağız Saral tarafından kuruldu.

Akıllı ev onarım hizmetlerinde yeni platform: Yars

Evlerini yenilemek, onarım ve bakım problemlerini çözmek isteyen ev sahipleri ile kiracılar için kurulan YARS, günümüz insanının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

Türkiye'nin Otomobili'nin fabrika inşaatında son durum!

TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları kapsamında; 50 bin metreküp kazı çalışması, 10 bin metreküp yapısal dolgu ve 2 bin 638 adet zemin güçlendirme kolonu yapıldı.

Platform İZMİM Haberi

Platform İZMİM

İzmir Ticaret Odası 70. Mimarlık Grubu üyelerinin tanışarak birlikte iş yapabilme yeteneğini geliştirmek ve kentte kaliteli projelerin altına imza atabilmek amacıyla kurulan Platform İZMİM, mimarların güncel sıkıntılarını, yeni nesil binaları, ticaret hayatında karşılaşılan engelleri konuşmak için düzenlediği toplantıların ilkini gerçekleştirdi. 


Can Franko'nun sahibi olduğu Adnanlar inşaat'ın sanat salonunda gerçekleştirilen ve 30 kişilik bir mimar grubun dinleyici olarak katıldığı toplantıda söz alan Platform IZMİM Başkam Alp Burkut, üye odaklı çağdaş, proaktif ve kolaylaştırıcı hizmet anlayışını iyileştirerek İzmir ticaret hayatının gelişmesi, kentin yöreleriyle birlikte yüksek yaşam kalitesine sahip, yerli ve yabancı yatırımcıların yaşam alanı olan bir dünya kenti haline gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi. 


Her ayın ilk haftası 

Plancıların, mimarların ve de tüm tasarımcıların yaşadığı sıkıntılara çözüm bulabilmek adına bu gibi toplantılarla her...