24 / 04 / 2024

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Polat Ali tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta kuruldu.

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Sinan Eles tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ekmen tarafından kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Çeliker tarafından kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Polat Ali tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri.


PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Harbiye, Elma Dağ İşhanı, No:32...