25 / 04 / 2024

pöh

pöh

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Altın zincirlerini kırdı! Altın Kahini İslam Memiş yeni rekorları peş peşe açıkladı! Elini hızlı tutan kazanacak

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zincirlerini kırıp hızla yükselirken  Altın Kahini İslam Memiş yeni rekorları peş peşe açıkladı. Altın almak isteyenler hemen harekete geçin, elini hızlı tutan kazanacak..

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Dolar saatler sonra bu kadar olacak!  Analistler teker teker açıkladı! Hemen dövizciler kapanmadan koşun!

Bütün vatandaşların merakla izlediği dolar için 48 saat sonrasına vurgu yapıldı. Analistlerden açıklamalar art arda geldi! Dolar 48 saat sonra sonra bu kadar olacak! Hemen bakıp hâlâ açıkken dövizciye koşun! İşte doların 48 saat sonra göreceği rakam...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Evlerini Ukrayna’dan kaçanlara açanlara 475 Euro'ya kadar kira yardımı verilecek!

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Kaya Eren tarafından kuruldu. 

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mehmet Ömer Tuncay tarafından kuruldu.

İzmir'e tüp geçiş ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmirlilere toplu taşıma müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "İzmir’in 'Marmaray’ını, tüp geçişini bu sene içinde ihaleye çıkıyoruz. İzmir’e bir gerdanlık takacağız" dedi. Yıldırım ayrıca, Ankara-İzmir arasına hızlı tren yapacaklarını ve ulaşımın 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Erzurum'da FETÖ kız yurdu PÖH'ün oldu!

Erzurum'da, daha önce Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bir kız yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tahsis edildi.

pöh Haberi

pöh

Polis Özel Harekat olmak isteyen adayların Polis Eğitim Merkezi’nde eğitim görmüş olmaları gerekiyor. Polis Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler Özel Harekat olmak istiyorlarsa tercihlerinde bunu belirtmeleri isteniyor.

Bunun dışında mesleğe başlamış polislerin 671 sayılı kanun hükmünde kararname ile Özel Harekat’a başvurma imkanı bulunuyor.

Özel Harekat polisi olmak isteyenler hem fiziki hem mülakat sınavında başarılı olmak zorunda. Bu sınavlardan sonra polis eğitim merkezinde eğitimlerini tamamlayarak göreve başlıyor.



POLİS ÖZEL HAREKAT OLMAK İÇİN YAŞ ŞARTI VAR MI

Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve polislik kadrosu içerisinde çalışan kişiler PÖH olmak için başvuruda bulunabilecekleri belirtilirken her iki grup adaydan da başvuru için bazı şartlara haiz olmaları gerektiği duyuruldu. Bu noktada adaylarda yaş şartı aranmaktadır. Buna göre adayların 28 yaşından gün almamış olması...