19 / 04 / 2024

point bornova alışveriş merkezi ve rezidans

point bornova alışveriş merkezi ve rezidans

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 11 Mayıs 'ta ön satışa çıkacak, proje 300 dönüm alan üzerine yayılıyor

Point Bornova AVM Rezidans ! Kavuklar Gayrimenkul!

Point Bornova AVM Rezidans 46 katlı olarak inşa ediliyor, proje 11 Mayıs 'ta ön satışa çıkacak

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Karaca Home Point Bornova AVM'de şube açtı!

Karaca Home, şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde yerini aldı.

Point Bornova'da ünlü markalar yer alıyor!

Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.

Vakko, Point Bornova'da mağaza açtı!

Vakko yeni mağazasını İzmir'de kapılarını açan Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılır-kapanır alışveriş merkezi Point Bornova'da açtı.

Kiğılı Point Bornova AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, dünya modasına yön veren büyük markaların yer aldığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki mağazasını açtı.

Point Bornova AVM açıldı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan Point Bornova AVM ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun verdiği konserle kapılarını açtı.

Point Bornova AVM bugün açılıyor!

İzmir’de ses getiren projelere imza atan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 18 ay önce başladığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 5 milyon saatlik emeğin ardından açıyor.

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor. Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015'te gerçekleşecek.

Point Bornova AMV 27 Kasım'da açılacak!

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova AVM, 27 Kasım 2015 Cuma Günü, Kenan Doğulu konseri ile açılıyor.

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

350 milyon dolar yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Bornova'da hayata yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.

Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde neler var?

İzmir’in en büyük karma projesi olma özelliğini taşıyan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi projesi olacak...

point bornova alışveriş merkezi ve rezidans Haberi

point bornova alışveriş merkezi ve rezidans

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans İzmir Bornova 'da inşa ediliyor. 300 dönüm alan üzerinde yükselen proje 11 Mayıs 'ta ön satışa çıkacak.


Kavuklar Gayrimenkul'ün yaşama geçirdiği Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 'ın tasarımı HOK tarafından yapıldı. Proje 46 katlı olarak inşa ediliyor.


Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans  İzmir'in en büyük karma projesi olma özelliği taşıyor. Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 'ta 544 konut bulunuyor.


Point Bornova Rezidans AVM'de yer alan sosyal alanlar açılır kapanır çatısı sayesinde hem açık hem de kapalı olarak kullanılabilecek. Projede;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. 


Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 'ta yer alan ticari ünitelerin anahtar teslimleri Mart 2015'te, konutların anahtar teslimleri ise...