25 / 04 / 2024

polis özel harekat

polis özel harekat

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Polis Özel Harekat nasıl olunur? Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! İşte başvuru detayları

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Halkbank'tan emniyet mensuplarına özel konut kredisi!

Polis haftasında her yıl kamu ve özel bankalar emniyet teşkilatı mensubu polisler için düşük faizli kredi kampanyaları düzenliyorlar.  Halkbank bu yıl da ''Kredi 155 İhtiyaç Kredisi' kampanyasını başlattı.

Eminevim'den asker ve polislere özel kampanya!

Eminevim; asker ve polislere özel bir kampanya başlattı. 15 Nisan'da sona erecek kampanya özellikle Polis Haftası'na denk getirildi...

Trabzon'daki şehit ailesine bağışlanan evin tapusu verildi!

Trabzon'daki iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, 2015 yılında şehit düşen özel harekat polisi Necmi Çakır'ın ailesine daire hediye etti. Hacımurtezaoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı tamamlanan dairenin tapusunu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile şehidin ailesine verdi.

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Erzurum'da FETÖ kız yurdu PÖH'ün oldu!

Erzurum'da, daha önce Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bir kız yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tahsis edildi.

Şehit Meriç Alemdar’ın adına okul açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

İş adamından şehit Hurşit Uzel'in ailesine daire!

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

İstanbul Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

İstanbul'da Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm için yıkım başladı. Sabah saatlerinde bölgeye giden çok sayıda iş makinesi mahalleli tarafından tepki ile karşılandı. Yıkım ekiplerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisleri de eşlik etti.

Şehit Polis Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözünü yerine get

polis özel harekat Haberi

polis özel harekat

Polis Özel Harekat olmak isteyen adayların Polis Eğitim Merkezi’nde eğitim görmüş olmaları gerekiyor. Polis Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler Özel Harekat olmak istiyorlarsa tercihlerinde bunu belirtmeleri isteniyor.

Bunun dışında mesleğe başlamış polislerin 671 sayılı kanun hükmünde kararname ile Özel Harekat’a başvurma imkanı bulunuyor.

Özel Harekat polisi olmak isteyenler hem fiziki hem mülakat sınavında başarılı olmak zorunda. Bu sınavlardan sonra polis eğitim merkezinde eğitimlerini tamamlayarak göreve başlıyor.



POLİS ÖZEL HAREKAT OLMAK İÇİN YAŞ ŞARTI VAR MI

Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve polislik kadrosu içerisinde çalışan kişiler PÖH olmak için başvuruda bulunabilecekleri belirtilirken her iki grup adaydan da başvuru için bazı şartlara haiz olmaları gerektiği duyuruldu. Bu noktada adaylarda yaş şartı aranmaktadır. Buna göre adayların 28 yaşından gün almamış olması...