24 / 04 / 2024

polisan boya açılış

polisan boya açılış

POLİSAN CEO'su Erol Mizrahi, boyanın dekorasyonun bir parçası olduğunu, boyanmamış kirli ortamların insanları depresif yaptığını söyledi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Japonlara satılıyor!

Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'sinin Japonya'nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai'ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Polisan Boya'nın yarısı satılıyor mu?

Polisan Holding POLHO.IS yüzde 100 iştiraki konumundaki Polisan Boya'nın yüzde 50 hissesinin Japon Kansai Paint Co. Ltd.'e 4613.T satışı için görüşmeler yaptığını duyurdu.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Polisan Boya Ar-Ge Merkezi belgesini aldı!

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen törende “Ar-Ge Merkezi” belgesini aldı.

Polisan sermayesini açıkladı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş. olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında bilgi verdi.

Polisan Boya, Ar-Ge Merkezi Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı!

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, “Ar-Ge Merkezi” Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı. Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Polisan Boya, yeni ürünlerini tanıttı!

Polisan Boya Salihli'de boyacılık sektöründe faaliyet gösteren boyacı ustalarına, yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla seminer düzenledi. Lidya Sardes Otel'de düzenlenen seminere katılan 102 boyacı ustasıyla beraber akşam yemeği yenildi.

Polisan boya bayileri Batı Amerika Seyahati’nde bir araya geldiler!

Polisan Boya, 15 yıldır düzenli olarak sürdürdüğü geleneksel bayi seyahatlerinin yenisini, Polisan Holding’in 50. yılı dolayısıyla dünyanın en görkemli şehirlerinden olan Los Angeles ve Las Vegas’a gerçekleştirdi.

Polisan Boya 1 Altın ve 1 Bronz ödül kazandı!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen yarışma “Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması”nda, Polisan Boya, 1 Altın ve 1 Bronz ödül kazandı...

Polisan Boya, 1 milyar kilogram boya üreterek rekor kırdı!

Türkiye’de boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya, 1 milyar kilogram boya üreterek bir rekor kırmanın başarısını Dilovası’ndaki tesislerinde mavi yaka çalışanlarıyla kutladı...

Emre Ertürk’ten, Polisan Boya'ya özel Motif Koleksiyonu!

Türkiye boya pazarının güçlü oyuncularından Polisan Boya, duvarları bu defa ünlü tasarımcı ve ressam Emre Ertürk’ün “ Duvar Motifi Koleksiyonu” tasarımlarıyla renklendiriyor

Bauhaus Bakırköy, bugün Marmara Forum ile birlikte açılıyor!

Bauhaus Bakırköy, 31 Mart Perşembe günü (bugün) hizmete giriyor. Bauhaus Bakırköy'ün açılış etkinliklerinde Ece Sükan, Schneider; Cem Davran, Polisan için puzzle yarışması yapacak

polisan boya açılış Haberi

polisan boya açılış

Mizrahi, Polisan'ın yeni konsepti olan Deco Center'ın açılışı için geldiği Denizli'de yaptığı açıklamada, bir aile şirketi olan Polisan'ın esas kökeninin tekstil olduğunu, bugün ağırlıklı olarak dekoratif boya ve mobilya grubu üretimi yaptıklarını, tekstil işine Çerkezköy'de devam ettiklerini söyledi. Farklı bir konsept oluşturmak üzere Deco Center projesini hayata geçirdiklerini anlatan Mizrahi, uygulamanın yeni bir konsept ve mağaza sayısı 4-5 tane olduğunu, yeni projelerle mağaza sayısının artacağını bildirdi. 'Gülen boya' mesajıyla insanlara daha huzurlu mekanlar yaratmayı arzuladıklarını anlatan Mizrahi, şöyle konuştu: 'Bütün çalışmalarımızın altında da bu yatıyor. Boya bilinci yetersiz. İnsanlar niye boyar genelde? Çoğu zaman estetik olarak düşünürler. Esasında boyanın korumaya yönelik bir...