25 / 04 / 2024

poyraz 2 kuleli evleri satılık daire

poyraz 2 kuleli evleri satılık daire

Kuleli Evleri Bomonti sıfır faiz taksit fırsatı sunuluyor. Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Yıldırım Kuleli Evleri'nde toplam 261 daire yer alıyor...

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Kuleli Evleri Poyraz II özel mimarisi ile dikkat çekecek!

Farklı daire tipleri ile öne çıkan Kuleli Evleri Poyraz II, ev sahibi olmak isteyenlerin yaşam ihtiyaçlarına hitap eden özel mimari çözümler sunuyor.

Kuleli Evleri, geniş ailelere çağdaş çözümler sunuyor!

İstanbul’un kalbinin attığı lokasyonda yer alan Kuleli Evleri Bomonti, büyüklükleri 159 metrekareye kadar değişen 2+1 teraslı ve 3+1 teraslı dubleks konut seçenekleri ile geniş aileleri rahatlatacak çağdaş çözümler sunuyor.

Kuleli Evleri'nde yüzde 0,42 faiz oranıyla konut fırsatı!

Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri Poyraz II projesi için başlattığı kampanyada faiz oranını 60 ay vadede 0.42’ye, 120 ay vadede ise 0.70’e sabitledi. Vadeli kampanyalarda yüzde 10 indirim imkanı sunan Yıldırım Yapı Grubu peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uyguluyor.

Kuleli Evleri Poyraz 2'de balkon ve teras keyfi!

Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. Kuleli Evleri Poyraz 2'de, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Kuleli Evleri Bomonti sıfır faiz taksit fırsatı!

Kuleli Evleri Bomonti sıfır faiz taksit fırsatı sunuluyor. Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Yıldırım Kuleli Evleri'nde toplam 261 daire yer alıyor...

Kuleli Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Değerleme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Değerleme Ticaret Limited Şirketi, Ersin Bütün tarafından 300 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Pendik, Batı Mahallesi, Gazipaşa Caddesi, Zeytinler İş Merkezi'nde kuruldu.

Kuleli Evleri'nde 2 bin TL’den başlayan kira getirili 1+1 daireler!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan tipleri bulunuyor.

Kuleli Evleri Poyraz 2’de yüzde 10 indirim! Lansmana özel!

Kentsel dönüşümün modernleştirdiği İstanbul Şişli Bomonti’de yer alan ayrıcalıklı ve değerli proje, yaklaşık yarım asırlık birikimiyle, bölgenin gelişimindeki en önemli yapı taşlarından Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilmektedir.

poyraz 2 kuleli evleri satılık daire Haberi

poyraz 2 kuleli evleri satılık daire


İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Kuleli Evleri projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Kuleli Evleri projesi Poyraz 1 ve Poyraz 2 etaplarından oluşuyor.


Toplam 261 daire olarak planlanan Kuleli Evleri Bomonti projesinde daire fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor. Kuleli Evleri Bomonti projesinde Poyraz 2 etabı 18 ay sonra tamamlanacak.


4 bin 200 metrekare kapalı sosyal tesis alanının bulunduğu Yıldırım Kuleli Evleri Bomonti projesinde 1+1, 2+1 norma ve teraslı, 3+1 ve 4+1 teraslı dubleks konut alternatifleri sunuluyor.


Kuleli Evleri Bomonti projesinde 18 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Yıldırım Kuleli Evleri projesinde yüzde 0,25 faizle 36 ay, yüzde 0,39 faizle 48 ay, yüzde 0,70 faizle 120 aya kadar taksitli ödeme imkanı sunuluyor.




Tel: 444 2 189

Web: http://www.yyg.com.tr/

Gülcihan...