28 / 03 / 2024

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.



Yıldırım Yapı Grubu, Bomonti’nin kentsel dönüşüm sürecine öncülük etmeye devam ediyor. Poyraz II projesi şehir hayatının monotonlaşan yapılarına sürdürülebilir bir ortak hayat avantajı sunuyor.

  
Kuleli Evleri Poyraz II, projesinin teslimatıyla ilgili olarak Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Yıldırım Yapı Grubu olarak ‘Kuleli Evleri’ markasıyla hayata geçirdiğimiz Poyraz II projemiz ile kentsel dönüşüm kapsamında yenilediğimiz Bomonti bölgesine değer katmaya devam ediyoruz. Eğlence ve sosyal yaşamı bir arada sunan Kuleli Evleri Poyraz II projemizi ev sahiplerine teslim etmeye başladık. Eski İstanbul ruhunu taşıyan çağdaş mimariye sahip balkon ve teraslı daire seçeneklerimiz ile sakinlerimize gerçek İstanbul’da yaşamanın keyfini sunuyoruz” şeklinde konuştu.


Şişli Bomonti’de yer alan proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanına sahip. Poyraz II projesi 94 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 normal ve dubleks olmak üzere prestijli ve farklı daire tipleriyle alıcılarını bekliyor.
 


Web: http://www.kulelievleri.com/konut-projeleri/poyraz2-kuleli-evleri.html


Geri Dön