27 / 04 / 2024

pratik

pratik

“Eşya Yönetim Çözümleri” vizyonuyla eşyalarınızın atıl olarak saklanmasına son veren Pratik Depo, depolama ihtiyaçlarının ötesine geçen ve eşyanızın sahip olduğu değere değer katan çözümler geliştiriyor...

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

Dorçe'den modüler yapı sistemleriyle pratik bina çözümleri! 

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak binalar için hızlı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor. 

Miami son yılların gözde yatırım bölgesi oldu!

Yurt dışından ev satın almak son birkaç yıldır ülkemiz vatandaşları arasında yaygınlaşan bir pratik haline geldi. Mütekabiliyet Yasası gereğince yabancılar ülkemizden ev satın alabilirken, Türk vatandaşları da yurt dışından ev satın almak hakkına sahip oluyor. 

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ersoy tarafından kuruldu.

Karmod, Molozşut'u satışa çıkardı!

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor!

İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği 2017 Hedef Sıfır Pratik Çözümler sempozyumu İstanbul'da başladı. Müsteşar Yardımcısı Nacar: "Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor. Bunların da içlerinde en önemli neden ise yüksekten düşme'' dedi.

Emsan'dan 2017 kampanyası!

Emsan, kullanışlı ve pratik ürünlerini Hediye Yağmuru İndirim Kampanyası ile mutfaklara taşıyor. Emsan, Ocak sonuna kadar internet sitesinden belirli ürünleri alan müşterilerini, birbirinden kullanışlı hediyelerle buluşturuyor.

Şehirlerde milli kimlik korunmalı!

Esenler'de "Teori ile Pratik Arasında Şehir" programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Şehirlerde milli kimliği muhafaza etmek lâzım. Merkezi İstanbul'da dikey yapılaşma haramdır" dedi.

pratik Haberi

pratik



“Eşya Yönetim Çözümleri” vizyonuyla eşyalarınızın atıl olarak saklanmasına son veren Pratik Depo, depolama ihtiyaçlarının ötesine geçen ve eşyanızın sahip olduğu değere değer katan çözümler geliştiriyor. Bu çözümler sayesinde eşyalarınızın size yük olmasından kurtulabiliyor ve değer verdiğiniz her eşyayı ihtiyacınıza göre yönetebiliyorsunuz.


Evimiz, hepimizin en büyük tutkusu. Bu tutkunun en önemli parçası da eşyalarımız şüphesiz. Yaşam alanlarımızda bizi yansıtan, hayatımıza konfor ve keyif katan eşyalarımız, zaman zaman bizi çeşitli sorunlarla da yüz yüze bırakıyor. Gittikçe küçülen yaşam alanları, hızla değişen dekorasyon trendlerine uyum sağlama ihtiyacı, yeni bireylerle kalabalıklaşan aileler, hobi malzemelerimiz ya da yer kaplamasına rağmen değeri nedeniyle vazgeçemediğimiz eşyalar, günümüzde modern eşya saklama çözümlerini gündeme getiriyor. Bu amaçla 2007’de Ali Sabancı, Özcan Tahincioğlu, Haluk Emiroğlu, Reda Gargour ve Işıl Oytaç’ın...