26 / 04 / 2024

Premium Babacan Esenyurt telefon

Premium Babacan Esenyurt telefon

Premium Babacan Evleri satılık daire fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiyor. Esenyurt Premium Babacan Evleri projesinde ilk etap Haziran 2018, ikinci etap Eylül 2018'de tamamlanıyor...

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatlar!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Babacan Premium projesi altı blok olarak yükseliyor. İki etap olarak planlanan projede ilk etap teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak...

Babacan Premium Esenyurt fiyatları 2017!

Altı blok halinde yükselen Babacan Premium Konutları 1.216 daireden ve 102 mağazadan oluşuyor. Proje Babacan Yapı imzasıyla inşa ediliyor. İşte Babacan Premium Esenyurt fiyatları 2017...

Babacan Holding'ten 240 ay kampanyası!

Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde geçerli olan ve kira öder gibi ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyayla 240 ay vade ve aylık yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmak artık daha da kolay.

Babacan Premium Tower'da 0.39 faizle!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da satılık daire fiyatları 269 bin liradan başlıyor...

Babacan Premium 2. etapta yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat imkanı!

Esenyurt'ta E-5 üzerinde yükselen Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat, 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme yapılabiliyor..

Babacan Premium Tower'da 2+1 daireler 389 bin TL'ye!

Babacan Holding tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor..

Babacan Premium Tower'da 474 bin TL'ye 3+1!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi Babacan Premium'un 2'nci etabı Babacan Premium Tower'da alıcılara kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuluyor..

Babacan Premium 2. etapta faizler 0,39'dan başlıyor!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabında fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor. Projede 0,39'dan başlayan faiz oranları ile daire sahibi olmak mümkün..

Premium Babacan Esenyurt telefon Haberi

Premium Babacan Esenyurt telefon


Premium Babacan Evleri projesi Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Premium Babacan Evleri projesi 1.400 adet daire, AVM ve otel alanından oluşuyor.


Premium Babacan Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon. Projedeki stüdyo daire tipleri henüz satışa sunulmadı. Premium Babacan Evleri projesi 6 blok olarak tasarlandı.


Premium Babacan Evleri projesi iki etap olarak inşa ediliyor. Premium Babacan Evleri projesinin ilk etabı Haziran 2018 yılında, ikinci etabı Eylül 2018 yılında teslim ediliyor.


Premium Babacan Evleri satılık dairelerin fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiyor. Premium Babacan Evleri projesinde 40 ay vade farksız ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.


28 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek olan Premium Babacan Evleri projesinde alışveriş alanları, spor alanları,...