25 / 04 / 2024

prim yapacak gayrimenkuller

prim yapacak gayrimenkuller

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, prim yapacak gayrimenkulü bulmanın yollarını ve hangi bölgelerin daha fazla ve önce prim yaptığını kaleme aldı..

Prim eksiği olanlar dikkat! EYT çıkmadan mutlaka yaptırın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Peki prim eksiği olanlar EYT yasasından nasıl yararlanabilir? Primi eksik olan EYT’liler ne yapacak?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Tarım arazileri prim yapacak ama...

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Tarım arazileri prim yapacak ama..." başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Gayrimenkul almak en temel yatırım araçlarından. Ne yazık ki pek çok insan oturmak için konut alırken bunun aslında bir yatırım olduğundan uzaklaşıyor ve duygusal bakışlarla karar alıyor. Sonuçta ise yanlış yatırım yapılmış oluyor. Peki prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

İstanbul'un en çok prim yapacak lokasyonu Fikirtepe!

Kentsel dönüşümden sonra konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe, uluslararası gayrimenkul arenasında rol model konumunda olmayı başardı. 

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

Deniz İstanbul hudut kapısıyla daha hızlı prim yapacak!

Keleşoğlu Holding’in, 1,5 milyar dolar yatırım değerine sahip Deniz İstanbul projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İstanbul’un en önemli iki hudut kapısından biri Deniz İstanbul'da yer alacak. Proje böylece daha hızlı prim yapacak.

Fikirtepe'de konut fiyatları 4 yılda yüzde 188 arttı!

4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe'de ortalama konut fiyatları metrekare bazında 7 bin ila 10 bin lira arasında değişiyor. Fikirtepe İstanbul’un en yüksek prim yapacak lokasyonu olmaya aday...  

Nereler önce prim yapar? Nereler fazla prim yapar?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, prim yapacak gayrimenkulü bulmanın yollarını ve hangi bölgelerin daha fazla ve önce prim yaptığını kaleme aldı..

İstanbul'da doğru planlanan bölgeler prim yapacak!

Mimar Hakan Kıran, İstanbul'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Kıran, ''İstanbul'da doğru planlanan ve geliştirilen bölgeler prim yapacak" diye konuştu.

Avrupa Konutları Atakent 4’ün yarısı satıldı!

Mayısta satışa çıkan Avrupa Konutları’nın son halkası Atakent 4 projesinin 5 ayda yüzde 50’si satıldı. Süleyman Çetinsaya, “Proje bittiğinde yüzde 35 prim yapacak. Bölge geleceğin Bağdat Caddesi olacak” diye konuştu

Vadiyaka Başakşehir yüzde 70 prim yapacak!

Fuzul Yapı, Başakşehir'in kalbinde 'Vadiyaka' projesini inşa ediyor. Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka; modern konut anlayışı, özgün mimarisi ve sosyal imkanlarıyla bölgeye değer katıyor.

Fuzul Grup Vadiyaka yüzde 70 prim yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir’de ‘Vadiyaka’ adını verdiği yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 2017 yılı sonunda teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 250 liradan başlarken, yüzde 70 prim öngörülüyor.

prim yapacak gayrimenkuller Haberi

prim yapacak gayrimenkuller

Tüm yatırım enstrümanları gibi gayrimenkul yatırımı için de temel konsantrasyon primdir. Nereler önce prim yapar? Nereler fazla prim yapar?

Gayrimenkul yatırımcıları yapacakları tüm yatırımlarda bu iki temel sorunun yanıtını ararlar.

Türkiye'de emlak yatırımı alanında ilk kitapları biz yazdık. 2005 yılında yayınlanan Emlak Yatırım Rehberi kitabımda bu konuları anlatmıştım. Ama değişen koşullara göre güncellemek gerekiyor.

Yatırımın mantığı fazla özgüveni sevmez. Eldeki her bilgiye şüphe ile yaklaşmayı gerektirir. Önce kazanmaktan çok kaybetmemeyi öğrenmeniz gerekir. Her fırsatta vurguladığım gibi gayrimenkul yatırımının en temel özelliği uzun vadede -kaybetmek için uğraşsanız bile- kaybettirmemesidir.

Gayrimenkulde uzun vadede kaybedebilmek için çok uğraşmanız gerekir. Kısa ve orta vadede kaybetmemek için http://www.tebernuskirecci.com.tr/emlak-yatiriminda-yapilan-olumcul-hatalar-99694.html adresindeki yazımı çok iyi okuyun. Bu işin yani kaybetmemenin temel kuralları o yazıda.


Gelelim nerelerin fazla ve...